Brazīlietis četras dienas ballējas, nenojaušot, ka ir sašauts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SITTICHOK KANLAPASUT/Shutterstock

Brazīlijas pilsonis Mateuss Faciomans četras dienas ballējies, nemaz nenojaušot, ka kāds viņam iešāvis galvā. Kad viņš vērsās pēc medicīniskās palīdzības, viņam steidzami bija jāveic operācija, lai izņemtu lodi, kas iekļuva viņa smadzenēs, vēsta portāls "Ladbible".

Faciomans ir 21 gadu vecs students, kurš Vecgada vakarā esot sašauts, taču viņš nodomājis, ka viņam kāds ar akmeni iesitis pa galvu.

Nesaprotot, kas patiesībā ir noticis, viņš turpināja ballēties. Pēc viņa stāstītā, vīrietis četras dienas kopā ar draugiem ballējies, peldējies jūrā un apskatījis dažādas apskates vietas.

Tikai tad, kad viņam sāka sāpēt labā roka, viņš devās uz slimnīcu, lai pārbaudītu sāpju cēloni.

Neiroķirurgs Flavio Falcometa pēcāk sacīja: "Ja lode trāpītu dažus milimetrus tālāk, tā varēja radīt daudz nopietnākas veselības problēmas un paralizēt viņa roku vai vienu ķermeņa pusi.

Tas bija ļoti riskanti, taču uzskatām, ka pēc 20 līdz 30 dienām viņš varēs turpināt darīt ikdienas ieradumus."

Šobrīd Brazīlijas policija izmeklē, kurš sašāvis vīrieti, kā arī tiek veikta lodes analīze. Runājot Brazīlijas televīzijas šovā Jornal Nacional, Mateuss paskaidroja, ka lode izraisīja asiņošanu, tāpēc viņš devās uz dušu. Pēc tam viņš devies ballēties un nekas neliecināja, ka būtu sašauts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu