Interneta hits: Valsts prezidenta atbilde skolēna mammai sajūsmina soctīklu lietotājus (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ilmārs Znotiņš/Valsts prezidenta kanceleja

22. janvārī Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs apmeklēja Olaines novadu, tostarp Olaines 1. vidusskolu. Viņš kāda skolēna mammai pirms vizītes vidusskolā sniedzis padomu, kas sajūsminājis sociālo tīklu platformas "X" lietotājus.

Kā sociālo tīklu platformā "X" rakstīja kāda skolēna mamma Gunita, vecākus pirms vizītes lūdza pārrunāt ar bērniem, kā jāuzvedas, satiekot prezidentu.

"Šodien no skolas saņēmu ziņu, ka pirmdien skolā būšot prezidents un jāizrunā ar bērnu, kā uzvesties, kad satiek prezidentu. Ir kāda rokasgrāmata vecākiem, ko palasīt, "kā uzvesties, kad satiec prezidentu?"" raksta Gunita.

Viņas tvītu pamanīja arī prezidents, trāpīgi atbildot: "Tāpat kā katru dienu - brīvi un atraisīti!"

Gunita prezidentam pateicās par atbildi un solīja informāciju nodot meitai. Prezidenta atbilde saņēmusi aptuveni 1700 tīkšķu.

Vizītes laikā Rinkēvičs tikās ar Olaines novada pašvaldības vadību, iepazinās ar Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Pierīgas Dienvidu iecirkņa Olainē darbu, apmeklēja Olaines Vēstures un mākslas muzeju, Olaines 1. vidusskolu, kā arī Olaines industriālā parka "Nordic Industrial Park" teritorijā esošos uzņēmumus un Olaines jauniešu centru "Popkorns". 

Vizītes laikā Valsts prezidents iepazinās ar zāļu pētniecības izejvielu ražošanas uzņēmuma SIA "Bapeks", zivju pārstrādes uzņēmuma SIA "Atlas Premium", gaisa filtru ražošanas uzņēmuma SIA "Dinair Filton" un pārtikas ražošanas uzņēmuma SIA "Smalkais muslis" darbību. Tāpat Valsts prezidents apmeklēja ķīmisko produktu ražošanas uzņēmumu SIA "CrossChem".

Savukārt Olaines Vēstures un mākslas muzejā Valsts prezidents iepazinās ar ekspozīciju "Laboratorija", kas 2020.gadā ieguva Latvijas Muzeju biedrības Gada balvu kategorijā "Gada ekspozīcija".

Rinkēvičs uzsvēra -  Olaines novadu raksturo tā attīstītā infrastruktūra un labiekārtotā vide, kas vēl pavisam nesen bija izaicinājums pašvaldībai un tās iedzīvotājiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu