Katrīne Vasiļevska par savu jauno aizraušanos – muzicēšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: queen_kachinja/ Instagram

Infulencere un TV seja Katrīne Vasiļevska (iepriekš Sauliete) ne vienu vien pārsteidza, kļūstot par jaunas muzikālas apvienības "Tracis" dalībnieci. Sarunā ar "Privāto Dzīvi" Katrīne pastāstījusi vairāk par grupas izveidi un savu muzikalitāti. 

"Nu jau es dziedu ne tikai dušā, bet arī radio un televīzijā," lepojas influencere, kas sadziedājusies ar mūziķiem Miku Dukuru un Elīnu Gluzunovu.

Trijotne gadumijā pie Latvijas mūzikas apvāršņa likusi uzmirdzēt jaunai muzikālajai apvienībai "Tracis". Sākumā grupā bija pieci dalībnieki – Katrīne, Miks, Elīna un grupas "Inspo" dalībnieki, taču īsi pēc debijas singla dalībnieki paziņoja, ka turpmāk kopīgu ceļu turpinās vien trīs no viņiem.

Janvāra sākumā grupa laida klajā savu debijas singlu "Čiekurkalns". "Dziesmai "Instagram" ir ap 140 tūkstoš skatījumu, kamēr citus mūziķus noskatās pāris tūkstoši.

Miks Dukurs smejas, vienīgā populārā grupā esmu es, jo man sociālajos tīklos ir daudz sekotāju.

Manas popularitātes dēļ abi bija gatavi pievērt acis pat uz vokālu. Taču izdzirdējuši, kā es dziedu, ka varu noturēt meldiņu, man uzticēja dziedāt piedziedājumu," lepojas Katrīne.

Viņa bērnībā dziedājusi korī. "Biju pirmajā balsī un gribēju spēlēt arī kādu mūzikas instrumentu, taču vecāki mani nekur neveda. Iespējams, tādēļ brīdī, kad gaidīju savu jaunāko meitu, biju pārliecināta - viņa dienās būs dziedātāja," atminas Katrīne.

Abas meitas, kas dzimušas laulībā ar hokejistu Kasparu Saulieti, esot lieliskas balss īpašnieces. Abas dziedājušas vokālajos ansambļos un piedalījušās neskaitāmos konkursos, bet pandēmijas laikā dziedāšanu pametušas. Nu dziedāšanas stafeti ģimenē turpina viņa.

"Februārī prezentēsim otro dziesmu, martā taps jau trešā, bet gada otrajā pusē plānojam arī koncertu, esam aizrunāti uz Jāņiem. Mūs var aicināt uz privātajām ballītēm – tas gan maksās dārgi," teic Katrīne.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 23. janvāra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu