Sipeniece-Gavare dilemmas priekšā: Man ir izteikts piedāvājums ļauties grāmatai (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Leiniša/LETA

TV personība un radio "Star FM" balss Baiba Sipeniece-Gavare saviem sekotājiem atklājusi, ka Baibai izteikts piedāvājums par viņu rakstīt grāmatu. Viņa aicina iesaistīties savus sekotājus, izsakot variantus grāmatas nosaukumam. 

"Esmu dilemmas priekšā – man ir izteikts piedāvājums ļauties grāmatai, bet es tā kā vēl kautrējos, jo populārs un ievērojams vismaz manā vērtību skalā ir divi atšķirīgi pasaules jēdzieni (kur pirmo atpazīst tālab, ka rāda TV, bet otro rāda mazāk, bet jēga lielāka), nu bet dauzīties ar grāmatas nosaukumu jau drīkst.

Ļauju arī jums dauzīties ar grāmatas nosaukumu – kas zina, varbūt trāpīgs nosaukums man pavērs ceļu uz monogrāfiju vai kā velns viņu zin to sauc!" "Instagram" aicina Baiba.

Baiba komentāru sadaļā aicina sekotājus izteikt savus variantu iespējamās grāmatas nosaukumam: "Ja Jūsu grāmatas iespējamais nosaukums mani iedrošinās uz ļaušanos, tad ielūgums uz prezentāciju un glāze šerija ir garantēta!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baiba Sipeniece-Gavare (@baiba.sipeniecegavare)

Komentāros izteiksi sekojoši piedāvājumi – "Vienreiz jau var", "No Jaunpils līdz Jūrmalai", "Plaisas veido robežas, bet vēl aizvien satur visu kopā!", "Mans horizonts", "Kamēr elpo", "Savādi gan", "No sevis neaizbēgsi", "Esmu šeit un dāvanā smaids". 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu