VIDEO Strīds beidzas nāvējoši. Carnikavā vīrietis nodur pudeles brāli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nazis. Ilustratīvs attēls.
Nazis. Ilustratīvs attēls. Foto: Pimonpim T/shutterstock.com

Kādas paziņu kompānijas iedzeršana Carnikavā beigusies traģiski. Savstarpēju nesaskaņu dēļ viens no vīriešiem ar nazi savam paziņam atņēmis dzīvību, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā". 

Parasti klusajā Garajā ielā bija ieradušās vairākas policijas automašīnas. Iespējams, slepkavību paveicis kāds rūdīts noziedznieks. 

"Tam saimniekam dēls ir bijis cietumā – tas ir tas, ko es esmu dzirdējis. Viņš neilgi pēc iziešanas no cietuma kādu noslepkavoja, bet ko tieši, sīkāk es jums neko nevaru pastāstīt. Mums diezgan kluss rajons, bet brīnumainā kārtā redziet, kā gadās ar tādiem cilvēkiem, kas iznāk [no cietuma]," stāsta vietējais iedzīvotājs Jānis.

Iespējamais slepkava Carnikavā bijis pazīstams, bet upuris iedzīvotājiem ir svešs. 

Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska apstiprina, ka mājā atrasts 1973. gadā dzimuša vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Notikuma vieta policija aizturēja 1963. gadā dzimušu vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās par šo noziegumu.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess. Vīrietim par šādu noziegumu draud brīvības atņemšana pieciem līdz divdesmit gadiem vai mūža ieslodzījums. 

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu