Milvoki "Bucks" atlaidusi galveno treneri Grifinu, ziņo avoti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Milvoki "Bucks", kas Austrumu konferencē ieņem otro vietu, ir atlaidusi galveno treneri Eidrienu Grifinu, otrdien ziņo ESPN un "The Athletic".

ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis savā kontā tīmekļa vietnē "Twitter.com" paziņoja, ka viņam pieejamie informācijas avoti vēsta par Grifina atlaišanu.

Vodžnarovskis ziņo, ka "Bucks" līdz jauna galvenā trenera izraudzīšanai par galvenā trenera pienākumu izpildītāju plāno iecelt Grifina asistentu Džo Prantiju.

Savukārt "The Athletic" basketbola apskatnieks Šems Šaranja vēsta, ka "Doks Riverss ir ticamākais kandidāts uz "Bucks" jaunā galvenā trenera posteni".

Grifins klubā nostrādāja tikai septiņus ar pusi mēnešus.

49 gadus vecais Grifins amatā tika iecelts jūnijā, kad pēc NBA izslēgšanas turnīra pirmās kārtas nepārvarēšanas "Bucks" no galvenā trenera amata atbrīvoja Maiku Budenholceru, kurš 2021.gadā aizveda Milvoki komandu līdz NBA čempiontitulam.

Par iespējamo trenera maiņu "Bucks" neliecināja komandas vieta turnīra tabulā, ar 30 uzvarām 43 spēlēs līgā piekāpjoties vien Kristapa Porziņģa pārstāvētajai Bostonas "Celtics".

Pēdējo spēli Grifina vadībā "Bucks" aizvadīja pirmdien, viesos ar 122:113 pārspējot Detroitas "Pistons".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu