VIDEO Tiesneši atkal "spīd" - "Trail Blazers" apstrīdēs Bertāna "Thunder" izcīnīto uzvaru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Čonsijs Bilapss
Čonsijs Bilapss Foto: AP/Scanpix

Ar skandālu noslēgusies aizvadītās nakts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēle starp Dāvja Bertāna pārstāvēto Oklahomsitijas "Thunder" un Portlendas "Trail Blazers".

"Thunder" savā laukumā ar rezultātu 111:109 uzveica "Trail Blazers" vienību.

15 sekundes pirms mača beigām "Trail Blazers" vēl bija vadībā ar viena punkta pārsvaru. Bumba bija pie pieredzes bagātā Malkoma Brogdona un "Thunder" viņam virsū sūtīja divus sedzējus.

Brogdons bumbu paņēma rokās un tad piedriblēja vēlreiz. Tiesnesis, protams, nosvilpa divdribla pārkāpumu. Šo svilpi apstrīdēt nekavējoties metās "Trail Blazers" galvenais treneris Čonsijs Bilapss un arī pats Brogdons. Bilaps savā rīcībā bija pārlieku agresīvs un tiesnesis viņu ar divām tehniskajām piezīmēm izsvieda no arēnas.

Bilapsu neapmierināja fakts, ka tiesnesis neesot dzirdējis pieprasījumu pēc minūtes pārtraukuma. "Trail Blazers" stūrmanis pēc mača norādīja, ka pārtraukumu pieprasījis arī pats Brogdons.

"Thunder" līderis Šejs Džildžess-Aleksandrs realizēja tikai vienu no diviem soda metieniem par tehniskajām piezīmēm, izlīdzinot rezultātu. Bumba palika pie "Thunder" basketbolistiem un Džeilens Viljamss pēdējās sekundēs realizēja sarežģītu pustālo metienu pāri rokām, kas viņa komandai arī atnesa uzvaru.

"Mums bija pārtraukumi. Treneri parasti tam [pārtraukuma pieprasījumam] ir gatavi. Laukuma centrā es mēģinu pieprasīt pārtraukumu. Tas ir kaitinoši. Mani puiši spēlēja ar pārāk lielu atdevi, lai mačs šādi beigtos," sarunā ar medijiem sacīja Bilapss.

"Trail Blazers" iesniegs protestu pret minētā mača beigu rezultātu, tomēr, kā ziņo ESPN, NBA vēsturē šāds protests tā iesniedzējam pozitīvu iznākumu nesis tikai sešas reizes.

"Thunder" ar šo uzvaru kļuva par Rietumu konferences līdervienību, savukārt Portlendas vienība ar bilanci 12-31 tajā pašā konferencē ir priekšpēdējā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu