"Tas nav nekāds darbs!" Vīrietis sanikno sociālo tīklu lietotājus ar viedokli par māmiņām, kuras paliek mājās ar bērniem (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Tiktok video

Kāds vīrietis internetā izraisījis sašutuma vētru, apgalvojot, ka būt par mājās paliekošu māti nav īsts darbs.

Vietnē “TikTok” vīrietis vārdā Džereds aizvainoja miljoniem māmiņu visā pasaulē, daloties viedoklī, ka mammas, kuras nestrādā un ir mājās ar saviem bērniem, nemaz nestrādā.

“Vai zināt, cik daudz ir vientuļo māmiņu, kurām reāli ir darbs un tad viņām ir jāiet mājās un jāturpina darīt tas, ko citas sievietes uzskata par “darbu”?” vaicāja Džereds.

Viņš pauda uzskatu, ka palikt mājās ar bērniem un nestrādāt esot privilēģija.

Vīrietis pastāstīja, ka pirms vairākiem mēnešiem ticis atlaists no darba, salīdzinot savu situāciju ar mātēm, kuras ir mājās ar bērniem.

“Es tiku atlaists no darba uz četriem mēnešiem, tāpēc man bija jāpaliek mājās, un tas bija vieglākais, ko esmu darījis savā dzīvē! Es varēju veikt visus ikdienas pienākumus, kas saistīti ar mājas kopšanu, un tad viss, kas jādara tiem, kam ir bērni, ir viņi jāpieskata!” komentēja Džereds.

Lai gan viņam pašam nav bērnu, video vīrietis apgalvoja, ka mammas varot nosnausties un skatīties televizoru, un neviens nevērojot katru viņu kustību.

“Jūs nevarat iet pagulēt diendusu, strādājot pilnas slodzes darbā, jūs nevarat skatīties TV, strādājot pilnas slodzes darbu. Darbā kāds vienmēr pēta katru tavu kustību un pieprasa, lai tu darītu to, ko viņi grib,” tā vīrietis.

Viņš gan piebilda, ka ciena māmiņas, kas paliekot mājās. “Es patiešām domāju, ka pasaulei viņu vajag vairāk, jo tas nāk par labu bērnam.”

Komentāros vīrietim nācās saskarties ar pamatīgu pretreakciju, neskaitāmām sievietēm un arī vīriešiem asi nosodot šādus apgalvojumus.

“Šis vīrietis nekad nav mēģinājis aiziet uz tualeti, kad viņam mājās ir divgadnieks,” rakstīja kāda sieviete.

Citas māmiņas norādīja, ka neviens boss nav tik skarbs un prasīgs, kā mazulis, turklāt vīrietis būšanu par mammu krietni idealizējot – neviena sieviete, kas paliek mājās ar bērniem, nesēžot pie TV, bet gan darbojoties ar saviem bērniem.

Citus gan šāds viedoklis pamatīgi uzjautrināja, daudzām mammām rakstot, ka viņas kaut ko dara nepareizi, ja reiz nevar pa dienu izgulēties un paskatīties savu mīļāko seriālu.

@dustinpoynter JUST TALKING RIGHT OUTTA YOUR 🍑 🚩 #momlife #marriage #marriedlife #relationships #fyp #viral ♬ original sound - Dustin Poynter
Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu