Kādu pirmo iespaidu atstāj katra Zodiaka zīme

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: fizkes/Shutterstock

Astrologi iepazīstina, kādu pirmo iespaidu par sevi atstāj katrs Zodiaka zīmes pārstāvis. Vērts atcerēties, ka pirmais iespaids bieži vien var būt maldīgs.

AUNS

Aunu nav iespējams nepamanīt vai nedzirdēt. Viņa aktīvā pozīcija bieži var nobiedēt jaunus paziņas. Auns kā viesuļvētra ir gatavs aizslaucīt visu savā ceļā. Auni ir temperamentīgi cilvēki, kuriem absolūti nav kompleksu. 

VĒRSIS

Satiekoties ar Vērsi, cilvēkam var rasties aizdomas, ka viņa priekšā ir cilvēks, kas uzvilcis kārtējo masku. Vērša komunikācijas maniere ir tik pretimnākoša un uzmācīga, ka nav iespējams atslābināties un noticēt notiekošā ticamībai. Tāpēc daudziem cilvēkiem ir ļoti grūti uzticēties vienmēr entuziasma pilnajam Vērsim, kamēr viņš nepierāda savu sirsnību. Patiesībā Vērsis ir lojāli partneri un brīnišķīgi draugi.

DVĪŅI

Satiekoties ar Dvīni, var uztvert viņa skābo sejas izteiksmi. Dvīņi patiesībā tikai vizuāli ar kaut ko neapmierināti, lai gan sirdī viņi var būt absolūti laimīgi cilvēki. Nereti, satiekot Dvīņus, var rasties iespaids, ka Dvīņi ir tipiski neveiksminieki, kuriem lietussargs vienmēr saplīst, tiklīdz sāk līt. Ļoti bieži Dvīņi ir arī īsti enerģijas vampīri. Dziļi sirdī viņi ir laimīgi, jo vienmēr ieklausās savā attīstītajā intuīcijā, bet citiem par to nav jāzina.

VĒZIS

Ieraugot Vēzi, var šķist, ka viņš ir visgarlaicīgākais un kaitinoši kautrīgākais cilvēks. Vēža sarunas veids, satiekoties ar kādu, var iemidzināt. Reizēm tas ir tāpēc, ka Vēzis vēlas parādīt savu labāko pusi. Patiesībā Vēži ir tie jautrie, kuri labāk par visiem zina, ko nozīmē dejot līdz rītam un justies mūžam jauni. Lai gan depresīvs stāvoklis bieži viņus pārņem pa īstam.

LAUVAS

Lauvas izstaro pārliecinātību – Lauvas ir apburošas, greznas. Pēc iepazīšanās ar inteliģentajām un karaliski krāšņajām Lauvām nav iespējams viņas aizmirst. Lauvas maģiskā harisma ļauj paņemt no dzīves visu, ko dvēsele vēlas. Tomēr, tuvāk iepazīstot Lauvas, var saskarties ar viņu galvenajām problēmām – naivumu un slinkumu.

JAUNAVA

Jaunavas atbaida cilvēkus ar savu šķietamo vienaldzību. Jaunavas var radīt arī augstprātīgas un ļaunprātīgas personas iespaidu, ka rodas vēlme atstāt viņas mierā. Jaunavas var sazināties ar cilvēkiem, pat neskatoties acīs, kas reizēm liek citiem domāt par klaju necieņu. Viņi novērtē un mīl patiesībā tikai nelielu skaitu cilvēku un negatavojas uzsmaidīt visiem.

SVARI

Šie cilvēki spēj atrast pieeju jebkurai personai. Svari taktiski un labi audzināti, zina, ko jautāt un atbildēt, lai saruna veiksmīgi ritētu. Kādam var šķist, ka Svari viņus saprot kā neviens cits, tāpēc daudzi ir gatavi atklāt viņiem savus visbriesmīgākos noslēpumus. Patiesībā Svariem svešie īpaši nerūp, viņiem interesē tikai savu tuvāko cilvēku domas un jūtas.

SKORPIONS

Skorpionos, šķiet, nevar neiemīlēties. Katrs skatiens, smaids un kustība liek teju vai sirdij pukstēt straujāk. Viņiem piemīt enerģija, kas burtiski pievelk otru, rodas pat atkarība no viņiem. Skorpioni prot atstāt ļoti labu pirmo iespaidu, un tikai vēlāk atklājas viņu dziļā emocionālā pasaule, kas ne vienmēr ir tik skaista.

STRĒLNIEKS

Iepazīstoties Strēlnieks rada vieglprātīgu cilvēka iespaidu, vienmēr planējot mākoņos un domājot par nereālām gaisa pilīm. Tāpēc šīm Zodiaka zīmēm ne vienmēr ir viegli iejusties jaunā kolektīvā, jo cilvēki mēdz viņus neuztvert nopietni.

MEŽĀZIS

Mežāža zīmē dzimušie var radīt ne tik labu pirmo iespaidu, cilvēki viņus redz aukstus kā aisbergus okeānā. Ir bezjēdzīgi mēģināt piesaistīt viņu uzmanību, pārāk aktīvi rīkojoties. Ja Mežāži ir pozitīvi noskaņoti, viņi var uzreiz iejusties jaunā kolektīvā, tomēr ne pārāk bieži to dara. Viņi reti koncentrējas uz citiem, jo vienmēr padomā ir kāds jauns projekts, un viņi mērķtiecīgi tiecas to īstenot pēc iespējas labāk. Mežāža ārējā stingrība un pedantisms ir redzams pat no tālienes.

ŪDENSVĪRS

Cilvēki domā, ka Ūdensvīri ir aukstāki par sniega karalieni. Kāpēc? Jo tā tas ir. Arī Ūdensvīri acīmredzami demonstrē savu vienaldzību un uzbur ap sevi neredzamu kupolu, kuram cauri tiek tikai retai. Protams, ar laiku viņi pamazām sāks atvērties, taču sākumā neatstās par sevi to patīkamāko iespaidu.

ZIVIS

Bieži vien, tiekoties ar Zivīm, šajā Zodiaka zīmē dzimušie šķiet kā mocekļi. Viņi vienmēr ir skumji, izmisuši un piepildīti ar žēlumu pret sevi. Pesimisms, stingrība un izolētība no pasaules ir pirmais, ko cilvēki pamana Zivīs, lai gan patiesībā Zivis ir vienas no atsaucīgākajām un patīkamākajām Zodiaka zīmēm. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu