Džilindžers atklāj, kāpēc savulaik nonācis psihiatriskajā slimnīcā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Dž. Spot"

Režisors Dž. Dž. Džilindžers (īstajā vārdā Raimonds Rupeiks), viesojoties "Youtube" raidījumā Raidījumā "No Bullshit Experience ar Andri Kiviču" pastāstīja, kāpēc savulaik nonācis psihiskajā slimnīcā.

Raidījuma vadītājs iepazīstināja ar pārsteidzošu faktu par Džilindžera dzīvi – viņš savulaik aiz nevēlēšanās iet Padomju armijā izlasījis grāmatu par reaktīvo depresiju un to arī notēlojis, tāpēc "izsprucis" no šī pienākuma. 

Vaicāts, ko atceras no laika psihiatriskajā slimnīcā, Džilidžers stāsta: "Tas bija nenormāli interesanti un, godīgi sakot, tas tā arī bija kā romānā "Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu". 

Viņš lietojis arī ārstu dotos medikamentus, ko patiesībā viņam nemaz nevajadzēja: "Bet man nedeva neko tādu. Kaut kādi vieglie antidepresanti. Ja es tēlotu smagāku diagnozi, būtu sūdīgāk."

Spriežot pēc režisora sacītā, viņš slimnīcā pavadījis mēnesi. "Varbūt man tik liekas, ka es viņus apčakarēju, varbūt viņiem vienkārši palika manis žēl, dakteri jau arī ir tikai cilvēki." 

Režisors pastāstīja, ka izvēlējies tēlot šo depresijas paveidu, kas bijis viegls, lai nesabojātu nākotni, kā, piemēram, lai nenāktos atvadīties no automašīnas vadītāja apliecības. 

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu