"Tā nevarēja turpināt." Čīča atklāj patiesos iemeslus, kāpēc pameta Angliju (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Latviešu dziedātājs Dzintars Čīča, kurš kādu laiku ar ģimeni dzīvoja Anglijā un strādāja par taksometra vadītāju, nesen nāca klajā ar paziņojumu, ka lēmis Latvijā atgriezties pavisam. Sarunā ar "Privāto Dzīvi" viņš atklāj patiesos iemeslus, kāpēc pameta Angliju.

Kādi tad ir izšķirošie iemesli, kāpēc Dzintars Anglijā dzīvot vairs nevēlas? "Man ir ļoti lielas skumjas pēc mājām. Pilnīga nepiederības izjūta Anglijā. Ilgtermiņā tas nav mazāk sāpīgi kā darba vai naudas trūkums. Neesmu vienīgais, kurš Anglijā tā jūtas, bet daudzi šādu lēmumu nevar pieņemt finansiālu apstākļu dēļ, citiem nav apņēmības mainīties. Tas prasa daudz," atklāti stāsta Dzintars.

"Es jau gadu sēžu pie taksometra stūres ar tādu kā rūgtumu - un tas bija signāls, ka tā nevar turpināt. Saprotams, par ko tas rūgtums.

Es taču esmu dziedātājs, kurš katru gadu viena mēneša laikā pa visu Latviju pulcē ap 6000 klausītāju. Vai tiešām man ir jābūt taksistam Anglijā?" spriež Dzintars.

Otrs būtiskais iemesls ir bērni, atzīst Dzintars. "Jau tagad sāku saskatīt savu bērnu talantus. Tāpēc arī aizdomājos – vai viņiem šeit, Anglijā, paaugoties būs izaugsmes iespējas? Viņi taču te vienmēr būs tikai viesi no citas zemes."

Pilnu interviju ar Čīču lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 23. janvāra numurā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu