Ludzā neskaidros apstākļos brutāli nogalināts vīrietis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Aculiecinieka foto

Piektdien, 26. janvārī, Ludzā kādā Liepājas ielas daudzdzīvokļu namā notikusi slepkavība, par kuras upuri kļuvis kāds šī nama iedzīvotājs. Viņš uzbrukuma brīdī darbojies ap ēkas elektroierīcēm, liecina portāla TVNET rīcībā esošā informācija.

Saskaņā ar neoficiālām ziņām, vīrietim ar nazi uzbrucis viņa kaimiņš, par kura agresīvo uzvedību nama iedzīvotāji policijai bija sūdzējušies jau iepriekš.

No naža dūrieniem cietušais miris notikuma vietā, turklāt uzbrukts arī viņa dzīvesbiedrei, kas, reaģējot uz troksni, iznāca kāpņu telpā. Tomēr sievietei kaimiņš dzīvībai bīstamus miesas bojājumus nebija nodarījis.

Kaimiņi par agresīvā vīrieša uzvedību jau vairākkārt bija sūdzējušies un zvanījuši policijas darbiniekiem, taču, tā kā nebija tieša nopietna iemesla veikt aizturēšanu vai ierosināt kriminālprocesu, policijas darbinieki nesaskatīja iemeslus kaut ko darīt.

Foto: Aculiecinieka foto

Valsts policijā TVNET informēja, ka šodien, 26. janvārī, ap plkst.12.00 Valsts policija saņēma izsaukumu Ludzā, kur kādā daudzdzīvokļu mājas pagalmā tika atrasts 1979. gadā dzimuša vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm.

Tāpat ar gūtajām traumām medicīnas iestādē nogādāta kāda 1981. gadā dzimusi sieviete. Iespējamā vainīgā persona, 1976. gadā dzimis vīrietis, ir aizturēts. Par notikušo Valsts policija ir sākusi kriminālprocesu par slepkavību. Visas iesaistītās personas bija savstarpēji pazīstamas.

Valsts policija gan neapstiprina informāciju par vairākkārtējām sūdzībām, kas par attiecīgā vīrieša uzvedību būtu sniegtas jau agrāk, jo pēdējais izsaukums uz minēto adresi saņemts 2021.gada novembrī. Nekādu citu signālu par kāda cilvēka agresīvu uzvedību kopš tā laika no šīs dzīvojamās mājas nav bijis.

Šobrīd Valsts policija skaidro notikušā apstākļus un motīvus, notiek izmeklēšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu