Sērijveida slepkava savus upurus sadalīja teju 10 000 daļās. Starp tām identificēts vīrietis, kurš pazudis 31 gadu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Izmeklēšana. Ilustratīvs attēls.
Izmeklēšana. Ilustratīvs attēls. Foto: Maksim Shmeljov/shutterstock

Deviņdesmitajos gados Herba Baumeistera 18 akru lielajā Indiānas īpašumā tika atrastas vairāku cilvēku mirstīgās atliekas, kas bija sadalītas teju 10 000 daļās. Izmeklētājiem izdevies identificēt iepriekš nenoskaidrotu upuri – vīrieti, kurš uzskatīts par pazudušu 31 gadu, ziņo "NBC News".

Upura ģimene, kas sniedza DNS paraugus pārbaudei, palīdzējusi tiesu medicīnas ekspertiem veiksmīgi identificēt savu radinieku, kas pazuda pirms 31 gada.

Hamiltonas apgabala koronera birojs 25 .janvārī apstiprināja, ka mirstīgās atliekas, kas atklātas 1996. gadā sērijveida slepkavas Herba Baumeistera īpašumā "Fox Hollow Farm", atbilst DNS paraugam no Manuela Rezendesa ģimenes.

"Par Manuela Rezendesa pazušanu tika ziņots 1993. gada augustā," teikts 25. janvāra paziņojumā.

"Manuela Rezendesa identificēšana bija vairāku tiesu medicīnas ekspertu darba rezultāts, kuri cenšas identificēt gandrīz 10 000 cilvēku mirstīgo atlieku daļu, kas atrastas "Fox Hollow Farm"."

Izmeklētāji uzskatīja, ka Baumeisters bieži apmeklēja bārus, kur uzrunāja vīriešus kopīgi doties uz viņa mājām. Tur viņš savus upurus nogalināja.

Baumeisters ir saistīts ar vismaz 16 vīriešu pazušanu kopš 1980. gada. Slepkava nogalināja sevi 1996. gadā, pirms varas iestādes varēja viņu iztaujāt par Vestfīldas īpašumā atklātajām mirstīgajām atliekām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu