VIDEO Nofilmēts, kā izskatās Putina rezidence Karēlijā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/Ходорковский LIVE

Mihaila Hodorkovska dibinātais centrs "Dosjē" publicējis video, kurā redzama Krievijas vadoņa Vladimira Putina rezidence Karēlijā pie Lādogas ezera, ziņo portāls "15min".

Uzfilmētajos kadros redzamas trīs mūsdienīga stila mājas, divi helikopteru nosēšanās laukumi, vairākas jahtu piestātnes, foreļu audzētava un ferma, kurā audzē īpašas gaļas govis, kā arī ūdenskritums, kas norobežots no nepiederošiem cilvēkiem. Tā priekšā ir uzstādīta īpaša lapene.

Foto: Dosjē centrs/Ходорковский LIVE

Kā norāda "Dosjē", šai zemei vajadzētu būt daļai no Lādogas nacionālā parka, taču tieši šī teritorija ir izsvītrota no aizsargājamo teritoriju saraksta. Somijas robeža atrodas tikai 30 kilometru attālumā.

Vietējie iedzīvotāji stāsta, ka Krievijas diktators šeit ierodas vismaz reizi gadā, kad apsardzi nomaina Federālā apsardzes dienesta (FSO) darbinieki. Rezidencē ir arī regulāras formas laukums, uz kura, pēc "Dosjē" centra domām, varētu izvietot pretgaisa aizsardzības kompleksu.

Foto: Dosjē centrs/Ходорковский LIVE

Saskaņā ar centra sniegto informāciju rezidence oficiāli pieder uzņēmumiem, kas saistīti ar Putina tuvu draugu Juriju Kovaļčuku.

Video: Nofilmēta Putina rezidence Karēlijā

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu