Aktieru pāri Vāni un Stradu piemeklējušas veselības likstas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Aktieru pāris Imants Strads un Elīna Vāne uz kādu brīdi spiesti iepauzēt ar teātri, lai sakārtotu savu veselību, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Šonedēļ gaidāma aktiera Imanta Strada režisētās komēdijas "Caurstaigājamā guļamistaba" pirmizrāde, kurā galveno lomu atveido viņa kolēģe un dzīvesbiedre aktrise Elīna Vāne. Diemžēl uz skatuves mēs viņu pirmizrādē neredzēsim, jo veselības problēmu dēļ Elīnu šajā lomā dublēs aktrise Inga Misāne-Grasberga. "Jā, man bija veselības problēmas un vēl joprojām ir. Šobrīd man ir miera posms," atklāja Vāne. Neko sīkāk gan viņa nevēlas stāstīt.

Pēc piedzīvotajām veselības likstām Elīna nonākusi pie atziņas, ka nevar tikai strādāt, jāvelta laiks arī atpūtai.

Arī Imants jau gada sākumā sapratis, ka vajadzīgs laiks atpūtai. Aktierim pagājušajā nedēļā bija plānoti pasākumi, kuri viņam bija jāvada, taču darbi bija jāatceļ. "Vadīju Ineses Vaideres grāmatas "Misija Latvijai. Epizodes" atvēršanu, bet dienu vēlāk noķēru gripu. Atteicu visus pasākumus, kas bija paredzēti pagājušajā nedēļā," stāsta Strads.

Prātojot, kāpēc vīruss viņu skāris tieši tagad, aktieris teic: "Visu janvāri skrēju – strādāju gan Dailes teātrī, gan bija mēģinājumi topošajai izrādei. Laikam par maz biju atpūties."

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 30. janvāra numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu