Ļaujies mīlestībai. Lielais februāra horoskops visām Zodiaka zīmēm

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Studio Romantic/Shutterstock

Februārī varam nosvinēt vēl vienu Jauno gadu, jo oficiāli klāt būs Pūķa gads. Šis ir arī mēnesis, kad cilvēki atzīmē visu mīlētāju dienu. Daudziem sirdslietās iespējami interesanti pavērsieni. Ļaujies romantikai, bet nerisini saspringtus jautājumus. Februārī būs 29 dienas un ne viens vien uzskata, ka garie gadi nav lāga. Uzzini, kāds būs februāris visām Zodiaka zīmēm.

Sagaidām Pūķa gadu!

Atbilstoši austrumnieku kalendāram 10. februārī sāksies Pūķa gads. Katru gadu tas notiek citā datumā – kad jaunmēness pirmo reizi Ūdensvīra Zodiaka zīmē. Gada krāsa – zaļā, un astroloģiskā stihija – koks. Pūķis ir mītisks tēls, no fantāzijas pasaules. Viņa pārvaldītais gads būs fantastiski aizraujošs tiem, kam patīk radīt brīnumu pasauli un realizēt grandiozus projektus, taču satraucošs tiem, kuri pieraduši pie striktas kārtības un ierasta spēles laukuma.

Valentīndienas noskaņas

Visu mīlētāju dienā uzaicini mīļoto cilvēku romantiskās vakariņās, jo Mēnestiņš, kas ietekmē dienu fonu un emocijas, 14. februāra vakarā atradīsies Vērša Zodiaka zīmē. Līdztekus tam, ka Vērsītis ir īsts darbarūķis, viņš ir arī dzīves baudītājs. Šis vakars var izvērsties sirsnīgs un saviesīgs, vienīgi nevajag risināt sarežģītus sirdslietu jautājumus. Iespējama pārlieku dinamiska emociju gamma un strīdu uzplaiksnījumi.

Neļaujies, ja uz kašķīti "velk"

Tā kā Mēness mūsu dzīvē un astroloģijā ir svarīgs debesu spīdeklis, vienādiņ ir svarīgi zināt, kurā datumā būs pilnā fāze - kad viņš debesjumā gozēsies spožs un apaļš. Tas var būt laiks, kad emocijas viļņojas pāri mēram: dažs kļūst ļoti jūtīgs, dažs sentimentāls, dažs niķīgs un kašķīgs.

24. februārī pilnmēness atradīsies Jaunavas zodiaka zīmē, kas allaž noskaņota kritiski. Cilvēka astrokartē tas nozīmē, ka "melnu par baltu neiestāstīsi", ka cilvēks spēj analizēt un pievērš uzmanību detaļām. Savukārt dienas fonā un pilnmēness laikā cilvēkiem var rasties vēlme "piekasīties" par sīkumiem, pārlieku kritizēt un savu viedokli paust netaktiskā formā. Ko darīt? Šajā dienā nevajadzētu risināt jautājumus, kuros kolēģu vai tuvinieku viedokļi krasi atšķiras, un pirms ko teikt, jāpiedomā pie komunikācijas formas.

Vai 29. februāris ir slikts?

Šis ir garais kalendārais gads, kurā ir nevis 365, bet 366 diennaktis. Tas atkārtojas reizi četros gados ar atsevišķiem izņēmumiem. Garais gads tika ieviests tāpēc, ka astronomiskais gads, kas ir 365,242 diennaktis, nesakrīt ar veselu dienu skaitu. Un tā nu mums šogad būs 29. februāris. Māņticīgi ļaudis uzskata, ka garie gadi esot sarežģīti un neveiksmīgi, kas, protams, neatbilst patiesībai. Šī gada 29. februāris ir diena... kā diena. Ne ļoti laba, ne slikta. Un gadam tāpat ir dažādas nokrāsas. Katram savas. Kāds tas būs – atkarīgs no mūsu darbiem, ne no dienu skaita.

*

AUNS

Šajā mēnesī iekšējā balss pateiks priekšā vairāk, nekā spēsi izdomāt ar racionālo prātu. To noteikti atceries, ja nokļusti neskaidrās situācijās un jūties, kā ceļotājs, kurš nonācis svešā, nezināmā zemē. Lieti noderēs arī draugu vai kolēģu ieteikumi. Labi sapratīsies ar cilvēkiem un tavu paziņu lokā parādīsies interesantas personības. Darbā vai biznesā vari plānot ko jaunu, taču pievērs uzmanību finansēm. Ir jau liela taisnība teicienā: „Lai cik daudz naudas tu nopelni, svarīgākais ir saprast, kā to izmantot.” Brīvajā laikā vēlamas saviesīgas aktivitātes, ballītes un kopīgi pasākumi ar draugiem.

VĒRSIS

Ļaujies sajūtām... „Mūsu intuīcija bieži vien ir labāka padomdevēja par prātu,” savulaik esot teicis Napoleons. Kaut arī loģika ir tava stiprā puse un tev patīk pragmatiska pieeja, šajā mēnesī nevairies no trakām idejām. Pirms tam gan jāuzraksta biznesa plāns un jāveic aprēķini. Ja profesionālajā jomā vēlies pārmaiņas, sāc ko jaunu vai maini darbu. Turklāt vari pretendēt arī uz augstāku amatu. Liela nozīme draudzībai: uzlkausi savējos, dalies emocijās, pastāsti par pieredzi, uzaicini pusdienās, sarīko viesības. Liela uzmanība pievēršama arī attiecību tēmai – vai izproti mīļoto cilvēku.

DVĪŅI

Tev piemīt liela enerģija – vienā dienā spēj paveikt to, kas dažam prasītu veselu nedēļu. Šomēnes ķeries pie svarīgiem darbiem un ieplāno arī tos, kas iekavējušies vai kādu laiku palikuši nedarīti. Tavas aktivitātes kādam gan var nebūt pa prātam, bet uztver visu mierīgi. Diskusijas darbavietā ir neizbēgamas, un to risināšana prasa emocionālu inteliģenci un sapratni. Humors var būt lielisks veids, kā mazināt spriedzi. Liec lietā un drīz jau visi smaidīs un darbi veiksies. Brīvajā laikā ieplāno ceļojumus vai izbraucienus. Kādam ceļā iedvesmojošas simpātijas.

VĒZIS

Profesionālajā jomā iespējami negaidīti pavērsieni: pienākumu maiņa, jauni darba vai karjeras piedāvājumi, iespējas doties komandējumā vai stažēties ārzemēs. Nevajag daudz prātot – jāizmanto tas, ko dzīve patlaban piedāvā. Ja šaubīsies un minstināsies, vēlāk var nākties nožēlot. Ārpus darba iespējamas tikšanās ar oriģinālām personībām, kas izceļas ar nestandarta domāšanu. Būs interesanti un noderīgi, iegūsi jaunu informāciju, atziņas un spēsi paraudzīties uz dažādām situācijām no pavisam cita skatupunkta. Tas palīdzēs kaut ko atrisināt arī privātajā dzīvē.

LAUVA

Nemierīgs mēnesis. Sajūta tāda, ka notikumi griežas un virmo kā stikliņi spēļu mozaikā. Kādai dienai košas krāsas, kādai kontrastējoši melnbaltas, kādai vienmuļi pelēkas. Ar garastāvokli līdzīgi – iespējami kāpumi un kritumi. Centies saglabāt mieru un brīvbrīžos dari to, kas līdzsvaro. Ja risinās notikumi, kurus nespēj ietekmēt, tad paliec maliņā. Tajā pašā laikā ir vērts palūkot darba piedāvājumus vai apzvērt biznesa iespējas. Sirdslietu tēmā daudz emociju. Centies uzklausīt otru cilvēku, esi tolerants, nesaki asus vārdus. Un nedari neko tādu, ko vēlāk var nākties nožēlot.

JAUNAVA

Februārī plūksi slavas laurus un sildīsies atzinības saulītē. Tāpat vien gan nekas netiks dots. Lai izceltos, būs kārtīgi jāpastrādā. Izmanto savu analītisko prātu - sekmīgi atrisināsi vissarežģītākos darba uzdevumus, kā arī atradīsi inovatīvus risinājumus. Ir vērts izvirzīt jaunus mērķus, izskatīt, ko piedāvā darba sludinājumu portāli un kādi atbalsta mehānismi pieejami uzņēmējdarbībā. Veidojot sadarbību, svarīgi izrādīt sapratni un pieņemt atšķirīgus viedokļus. Attiecībās atceries par maziem uzmanības žestiem –uzaicini mīļoto romantiskās vakariņās, pasniedz kādu dāvaniņu un saki mīļus vārdus.

SVARI

Neatkarīgi no ieņemamā amata un statusa dabavietā, vajag iniciatīvu ņemt savās rokās. Ļoti iespējams, ka sakrājušies daudzi sīkdarbiņi, kas kavē lielākus procesus. Prasme atrisināt samilzušus jautājumus būs panākumu atslēga nākotnei. Lēmumi, ko pieņemsi šajā mēnesī, var radīt ilgtermiņa ietekmi uz karjeras attīstību. Svarīga arī sirdslietu tēma. Ja tev ir romantiskas attiecības, patlaban ir lielisks laiks, lai runātu par kopīgiem mērķiem un dalītos sapņos par nākotni. Ja esi viens, iespējama iepazīšanās, kas var izveidoties par ilgtermiņa attiecībām.

SKORPIONS

Ja profesionālajā vidē kaut kas nav pa prātam, ir jārunā, taču izvēlies komunikācijas formu. Skarba kritika var ietekmēt attiecības ar apkārtējiem, bet tas savukārt atsaukties uz kopējo darbu procesu. Dažkārt ar labu vārdu un uzmundrinājumu var vairāk panākt. Darbu steigā nedrīkst atstāt novārtā privāto dzīvi. Uzklausi un izrādi interesi par partnera jūtām un vēlmēm. Izrunājies par viņam un sev svarīgiem notikumiem, sajūtām, emocijām. Brīvajiem ļaudīm interesanta tikšanās neparastos apstākļos – viens acu skats un sapratīsi, ka tas ir tavs īstais cilvēks.

STRĒLNIEKS

Dinamisks un pozitīvs mēnesis, kas sola panākumus dažādās dzīves jomās. Būs iespējas darboties radoši, kaut ko mainīt un iegūt jaunu pieredzi. Karjeras jomā var parādīties jauni varianti vai projektu piedāvājumi. Ir svarīgi būt atvērtiem, bet ar to jau tev nav problēmu. Kādam interesantas iespējas var sasaistīties ar ārzemju tēmu: tas var būt sadarbības piedāvājums, iesaistīšanās starptautiskā projektā vai noderīgs pieredzes apmaiņas komandējums. Sirdslietās emocionāli bagāts laiks. Lai attiecībās saglabātu harmoniju, svarīga sapratne un spēja atrast kompromisus.

MEŽĀZIS

Šomēnes var rasties iespējas palielināt ienākumus, taču finanšu jomā ir svarīgi pievērst uzmanību personīgā un ģimenes budžeta plānošanai un padomāt par ietaupījumu veidošanu. Darbā viss vairāk vai mazāk ritēs savu gaitu – bez īpašiem kāpumiem vai kritumiem. Pats būtiskākais: ievērot iepriekš izstrādātos plānus un disciplīnu, kā arī raudzīties, lai to ievēro citi. Privātajā dzīvē gribētos lielāku sapratni. Iespējami dziļi emocionāli brīži. Svarīgi darīt zināmas savas sajūtas un uzklausīt partnera viedokli. Pat ja to grūti izdarīt, atceries, ka atvērtība sekmē tuvību.

ŪDENSVĪRS

Darbā izcelsies ar intelektu un izdomu, ka rezultātā var rasties iespējas iesaistīties inovatīvos projektos. Darīsi to ar aizrautību un iedvesmosi arī kolēģus, taču nedrīkst aizmirst par finansiālo pusi. Atalgojuma vai peļņas sadales jautājumus izrunā un noformē juridiski. Aktuāla izglītošanās tēma: vēlams semināros vai interešu izglītības kursos, kas saistās ar tehnoloģijām vai jaunākajām tendencēm nozarē, kurā tu darbojies. Privātajā dzīvē pozitīvas emocijas un mīļums – it kā sirdī jau būtu iespīdējusi pavasara saulīte. Svarīgi izrādīt savas jūtas un saprast partnera vēlmes.

ZIVIS

Aktīvs mēnesis. Var rasties iespēja izpaust savu radošumu un piedalīties darbos un projektos, kas aizrauj dvēseli. Tiesa, jāstrādā būs daudz un smagi, bet, kā vēsta sakāmvārds: "Sūrs darbs, saldi augļi". Vēlāk varēsi uzsist sev uz pleca un palepoties ar paveikto. Arī finansiālā ziņā būsi ieguvējs. Neapstājies pie sasniegtā, bet lūkojies jau tālāk – soli vai divus uz priekšu. Šis mēnesis piemērots, lai strādātu arī pie tālākiem biznesa plāniem, rakstītu projektus, interesētos par dažādiem atbalsta mehānismiem. Privātajā dzīvē domīgs noskaņojums. Jātiek skaidrībā ar sevi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu