Sieviete Ķīnā nolēmusi 2,8 miljonu mantojumu atstāt saviem mājdzīvniekiem, nevis bērniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Boryana Manzurova/Shutterstock

Kāda turīga sieviete Ķīnā nolēmusi atstāt savu 2,8 miljonu dolāru bagātību saviem mājdzīvniekiem, bet viņas trīs bērni paliks bez nekā, vēsta "Business Insider". 

Sieviete no Šanhajas nolēma izslēgt savus bērnus no mantojuma, jo uzskata, ka atvases viņu vecumdienās atstājušas novārtā un neapmeklēja, kad viņa bija slima, vēsta "South China Morning Post", atsaucoties uz "Zonglan News".

"Tikmēr mani mīļie kaķi un suņi bija man blakus," viņa sacīja.

Viņas dramatisko lēmumu tiešsaistē pozitīvi sveica daži iedzīvotāji.

"Labi darīts. Ja mana meita turpmāk pret mani izturēsies slikti, es arī atstāšu savu māju citiem," kāds komentēja.

Nav skaidrs, cik veca ir sieviete, taču ziņās viņa aprakstīta kā "vecāka gadu gājuma".

Saskaņā ar ziņām viņas testaments tagad nosaka, ka nauda ir jāiztērē viņas mājdzīvniekiem un viņu pēcnācējiem pēc viņas nāves.

Tā kā Ķīnā nav likumīgi atstāt naudu tieši dzīvnieku ziņā, vietējā veterinārā klīnika būs atbildīga par mājdzīvniekiem un būs mantojuma administratore.

Kā ziņo "South China Morning Post", kāda amatpersona no Ķīnas testamentu reģistrācijas centra sacīja, ka kundzei esot pavēstīts par riskiem, kuri pastāv, veterināro klīniku nozīmējot kā atbildīgo par visu viņas naudu.

"Mēs atgādinājām kundzei: ja viņas bērni mainīs attieksmi pret viņu, viņa vienmēr var mainīt sava testamenta noteikumus," sacīja darbinieks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu