Batņa tiek pie vārtiem un rezultatīvas piespēles uzvarētā Somijas čempionāta spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Oskars Batņa pēc Pasaules hokeja čempionāta spēlēs starp Latvijas un Čehijas valstsvienībām ''Nokia'' arēnā Tampērē.
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Oskars Batņa pēc Pasaules hokeja čempionāta spēlēs starp Latvijas un Čehijas valstsvienībām ''Nokia'' arēnā Tampērē. Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas uzbrucējs Oskars Batņa 1. februārī guva vārtus un rezultatīvi piespēlēja Mikeli "Jukurit" uzvarā savā laukumā Somijas hokeja čempionāta mačā.

"Jukurit" ar 7:1 (3:1, 0:0, 4:0) pārspēja Hemēnlinnas HPK.

Batņa sestajā minūtē rezultatīvi piespēlēja Lukasa Nordsatera vārtu guvumā, panākot 2:0, kā arī guva vārtus 45.minūtē vairākumā, panākot 5:1.

Latviešu uzbrucējs 16 minūtēs un 20 sekundēs uz ledus trīsreiz meta pa vārtiem, uzvarēja divos no sešiem iemetieniem, kā arī spēli beidza ar spēlē labāko +/- rādītāju +3.

"Jukurit" ar 87 punktiem 46 mačos ieņem otro vietu 15 komandu konkurencē, bet Mika Tumānova pārstāvētā Jiveskiles JYP ar 59 punktiem 45 mačos ir 13.vietā.

"Jukurit" iepriekšējā sezonā izcīnīja 11.vietu 15 komandu čempionātā, bet JYP - 13.vietu, izslēgšanas cīņām nekvalificējoties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu