Baltijas valstīs atšķirīgas tendences degvielas cenām (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Degvielas uzpilde.
Degvielas uzpilde. Foto: Evija Trifanova/LETA

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās degvielas cenām bija atšķirīgas tendences - Rīgā cenas nemainījās, Tallinā samazinājās, bet Viļņā degvielas cenas palielinājās.

Darba nedēļas beigās augstākā benzīna cena bija Tallinā, seko Rīga un tad Viļņa. Savukārt dīzeļdegviela visdārgākā bija Rīgā, seko Viļņa, bet vismazāk dīzeļdegviela darba nedēļas beigās maksāja Tallinā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā piektdien 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas saglabājās tādas pašas kā nedēļu iepriekš, abiem produktiem maksājot 1,614 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena palielinājās par 1,4% - līdz 1,464 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 3,2% - līdz 1,599 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās piektdien 95.markas benzīna cena samazinājās par 1,8% un šīs darba nedēļas beigās maksāja 1,659 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 1,9% - līdz 1,559 eiro par litru.

Autogāzes cenas Rīgā un Viļņā nedēļas laikā nav mainījušās un maksāja attiecīgi 0,745 eiro un 0,652 eiro par litru. Tikmēr Tallinā autogāzes cena palielinājās par 1,5% - līdz 0,68 eiro par litru.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu