"OnlyFans" zvaigzne pauž neizpratni, kādēļ vīrieši nevēlas satikties ar "tādām sievietēm kā viņa" (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: billiebeever/ Instagram

Platformas “OnlyFans” zvaigzne sociālajos tīklos aizsākusi debates pēc tam, kad publiski pauda neizpratni par to, kādēļ vīrieši nevēlas satikties ar “tādām sievietēm kā viņa”.

Ir zināms, ka veiksmīgas “OnlyFans” modeles ar saviem pakalpojumiem var nopelnīt ievērojamas naudas summas, un dažas nekautrējas no tā, ko dara.

Billija Bīvere ir austrāliešu striptīzdejotāja un “OnlyFans” zvaigzne. Viņa nesen saņēma vairākus komentārus no vīriešiem vietnē “TikTok”, kurā viņi nosodīja Bīveres dzīvesveida izvēli.

Nu viņa dalījās ar atbildes videoklipu komentāram, kurā teikts: “Vīrieši nekad negribēs tevi par sievu – viņi tevi aizvedīs vakariņās, pārgulēs ar tevi, bet tas arī viss!”

Billija atzina, ka nesaprot, kādēļ cilvēki ko tādu saka, bet saprot, kādēļ “nevēlas tikties ar kādu kā viņa”.

Video viņa arī apgalvoja, ka, ļoti iespējams, ir pārgulējusi ar “tādu pašu vai mazāku cilvēku skaitu kā jebkurš cits”, vienīgā atšķirība ir tā, ka viņa to ir nofilmējusi. Tomēr tā arī esot vienīgā atšķirība.

“Tas nenozīmē, ka es esmu lielāka palaistuve vai neveiksminiece vai ka man ir seksuāli transmisīvās slimības (STS),” piebilda Billija.

Viņa atklāja, ka seksa nozares darbiniekiem diezgan bieži nākas pārbaudīties uz dažādām STS, tādējādi vēloties kliedēt mītu, ka šīs nozares pārstāvji esot “netīri”.

Runājot par savu pagātni, viņa negaidot, ka kāds to aizmirsīs, taču uzskata, ka nevienam nevajadzētu to nostādīt pret viņu, jo tā viņu esot padarījusi par to sievieti, kas viņa ir šobrīd.

Šādi komentāri izraisīja plašas diskusijas abās viedokļu pusēs.

Daudzi iesmēja par to, kā viņa varējusi dot tik daudzus argumentus, bet joprojām nesaprast, kādēļ vīrieši nevēlas precēt erotiskās industrijas pārstāves. Citi savukārt aizstāvēja Billiju, rakstot, ka viņai ir veiksmīga karjera, ar kuru viņa nopirkusi māju un nodrošina labu dzīvi savai meitai, turklāt esot 2024. gads, kad šādas profesijas kļūstot par normu.

@billiebeever_ Replying to @DEBT COLLECTOR i dunno how to even explain it. Let bigons be bigons and stop being so hateful towards SW. Thanks xxx #dailymail ♬ original sound - ✨BILLIE BEEVER✨
Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu