Kombuļu Inesei ir konkurente. Magonei Liedeskalnai jauns bizness (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pašmāju šovu zvaigzne un dzejniece Magone Liedeskalna, tuvojoties visu mīlētāju dienai, saviem sekotājiem piedāvājusi sagatavot īpašu viņas sveicienu Valentīndienā. Pieprasījums pēc video sveicieniem izrādījies tik liels, ka Magones klade pierakstīta pilna ar pasūtījumiem.

"Cukura gailīt un cukura vistiņa! Pavisam drīz jau būs Valentīndiena. Lai pārsteigtu savu mīļoto, visforšāko, vissuperīgāko otro pusīti, pasūti sveicieniņu Valentīndienā pie Magones! Īpašā svētku cena – 11 eirīši. Atcerieties, rozes vāzē būs nedēļu, Magones sveiciens gadiem paliks atmiņā, sirdī un arī telefonā vai kādā citā viedierīcē!" "Instagram" aicināja Magone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Magone Liedeskalna (@magone.burka)

Komentāru sadaļā gan Magone saņēmusi arī pārmetumus, ka tas esot Kombuļu Ineses bizness un neesot labi tā špikot. Kā zināms, Inese joprojām piedāvā saņemt īpašu video sveicienu dzimšanas dienā vai citos svētkos.

Magone drīz vien publiskoja jaunu video, kurā paziņoja, ka jaunus klientus vairs nespēj uzņemt, bet tiem, kas ļoti, ļoti vēlas, iespējams, Magone laiku tam atradīs, tomēr jau par paaugstinātu cenu.

Kā zināms, Valentīna dienu atzīmēsim jau nākamajā nedēļā, 14. februārī.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu