Sociālajos tīklos sašutumu izraisa sešu bērnu māte, kura atvases mazgā vien divas reizes nedēļā (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Sharon.a.life/TikTok/ Pratchaya.Lee/ Shutterstock

Šārona Džonsone, sešu bērnu māte no ASV, atzinās, ka viņas bērni mazgājas vien divas reizes nedēļā, satraucot daudzus cilvēkus par sievietes atvašu higiēnas trūkumu.

“Vannas un dušas dienas ir svētdiena un trešdiena. Ja bērniem ir nepieciešams nomazgāties starp šīm dienām, tad viņi var to darīt, bet citādi pietiek ar šīm divām dienām,” sacīja Džonsone publicētajā “TikTok” video, kurš guvis vairāk nekā 8,2 miljonus skatījumu.

@sharon.a.life This makes me aound really put together and strict but really we’re just always barely keeping our heads above water, and all of this helps with that! #bigfamilylife #momlife #motherhood #momtips #momsoftiktok ♬ original sound - Sharon.a.life

Šāds paziņojums cilvēkus pamatīgi satrauca.

“Cik bieži viņiem ļauts tīrīt zobus? Reizi nedēļā?!” sašutumu neslēpa kāds komentētājs.

Reaģējot uz pamatīgo kritikas vētru, māte, kurai ir bērni vecumā no četriem līdz 13 gadiem, publicēja video atbilžu sēriju, skaidrojot savu argumentāciju par šādām mazgāšanās vadlīnijām.

“Mēs dzīvojam neticami sausā klimatā, un visiem maniem bērniem ir ļoti jutīga āda. Ja viņi mazgātos dušā katru dienu, viņu āda būtu pilnīgi jēla!” sacīja Džonsone.

Viņa atzina, ka losjons nepalīdzot bērnu ādas jutīgumam, taču viņiem nav aizliegts mazgāties dušā biežāk, ja paši tā vēlas.

“Vecākie bērni ir pirmstīņu un tīņu vecumā un biežāk iet dušā paši. Es nepārvaldu viņu mazgāšanos, viņi ir vairāk nekā spējīgi paši parūpēties par savu higiēnu,” tā sešu bērnu māte.

Džonsone izvēlas noteiktas nedēļas dienas vannas laikam, jo trešdiena ir nedēļas vidus, bet svētdiena ir laiks, kad ģimene apmeklējot baznīcu. Mazgāšanās vadlīnijas palīdzot aizņemtajai mammai saglabāt ikdienas grafiku.

“Mazgāšanās paradumi ir ļoti personiski. Jūs nekad nezināt, kā kāda cita ķermenis reaģē uz ziepēm, biežu slapināšanu, nezināt par cilvēku veselības problēmām, klimatu, kurā viņi dzīvo, vai to, ko viņiem iesaka ārsti,” norādīja sieviete.

Bija arī vecāki, kas spēja izprast Džonsones nostāju, rakstot, ka arī viņiem pašiem ir bērni ar ādas problēmām.

“Lasot visus komentārus, īpaši tos, kas atbalsta mūsu mazgāšanās paradumus, esmu pateicīga. Ir intriģējoši redzēt, kā norisinās šī saruna, un arī nedaudz sarūgtinoši, ka tik daudzi cilvēki nespēj aptvert, ka ne visi pasaulē rīkojas vienādi,” tā Džonsone.

@sharon.a.life Replying to @Sharon.a.life ♬ original sound - Sharon.a.life
@sharon.a.life Replying to @Sharon.a.life ♬ original sound - Sharon.a.life
@sharon.a.life Replying to @Lucas Le #greenscreen ♬ original sound - Sharon.a.life
Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu