Upītei/Bogdanovai piektā vieta Pasaules kausa sestajā posmā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Anda Upīte un Kitija Bogdanova
Anda Upīte un Kitija Bogdanova Foto: FIL/Mareks Gaļinovskis

Latvijas kamaniņu braucēju divnieks Anda Upīte/Kitija Bogdanova sestdien Oberhofā Pasaules kausa sestajā posmā ieņēma piekto vietu.

Abu braucienu summā uzvaru izcīnīja Vācijas divnieks Jesika Dēgenharta un Šaijena Rozentāla, kuras summā finišēja minūtē un 26,244 sekundēs.

Otrajā pozīcijā ierindojās itālietes Andrea Fetere un Mariona Oberhofere, zaudējot uzvarētājām 0,33 sekundes, bet Austrijas divnieks Selīna Egle un Lara Mihaela Kipa piekāpās vācietēm 0,121 sekundes un noslēdza labāko trijnieku.

Latvijas divnieks abu braucienu summā piekāpās uzvarētājām 0,590 sekundes.

Pēc pirmā brauciena līderes bija Austrijas sportistes Egle un Kipa, kuras finišēja 43,121 sekundes. Latvijas divnieks, kas finišēja 43,568 sekundēs, atradās sestajā pozīcijā, atpaliekot no līderēm 0,447 sekundes.

Otrajā braucienā, labojot trases rekordu, ātrākās bija Dēgenharta un Rozentāla, kuras finišēja 43,049 sekundēs, kamēr Upītei un Bogdanovai padevās ceturtais labākais finiša laiks, kas ļāva summā pakāpties par divām pozīcijām augstāk.

Pasaules kausa kopvērtējumā pirmo vietu ar 565 punktiem ieņem vācietes Dēgenharta/Rozentāla, otrās ar 555 punktiem ir itālietes Fetere un Oberhofere, bet austrietes Egle un Kipa ar 484 punktiem atrodas trešajā pozīcijā.

Šajā nedēļas nogalē Pasaules kausā nestartējušās Viktorija Ziediņa/Selīna Zvilna ar 198 punktiem ir 11., no 13. līdz 16.pozīcijai vietas ieņem divnieki Upīte/Bogdanova ar 140 punktiem, Marta Robežniece/Bogdanova ar 102 punktiem, Upīte/Zane Kaluma ar 101 punktu un Upīte/Sanija Ozoliņa ar 88 punktiem.

Sestdien vēl trasē dosies Latvijas kamaniņu braucējas Sigita Bērziņa, Kendija Aparjode un Elīna Ieva Vītola. Pirmais brauciens paredzēts plkst.14.05, bet otrais - plkst.15.30.

Svētdien, noslēdzoties Pasaules kausa posmam, vieniniekos sacentīsies vīrieši, kā arī tiks aizvadīta komandu stafete.

Arī nākamajā nedēļā Pasaules kausa posms notiks Oberhofā, bet sezonas noslēgumā divi posmi februāra beigās un marta sākumā notiks Siguldā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu