VIDEO "Asaras pa gaisu." Dons publicē video atskatu uz "Supernovas" finālu (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Mūziķis Dons, kurš uzvarējis konkursa "Supernova" finālā, publicējis video atskatu, kurā redzams, kā gatavojās finālam, un emocijas pēc rezultātu uzzināšanas. 

Video parakstā Dons vēsta: "Mazs ieskats vakardienas notikumos! Man ir superīgākā komanda! Mīlu Jūs visus līdz mēnesim un atpakaļ."

Video atskatā Dons piebilst: "Man jau aizgāja asaras pa gaisu!" 

Eirovīzijas starptautiskajā dziesmu konkursā Malmē, Zviedrijā, Latviju pārstāvēs Dons, kas sestdienas vakarā uzvarēja Latvijas Televīzijas rīkotajā konkursā "Supernova 2024".

Dons izpildīja dziesmu "Hollow" un pārspēja pārējos pretendentus skatītāju balsojuma un žūrijas kopīgajā vērtējumā.

Otro vietu izcīnīja duets "Vēstulēs", izpildot dziesmu latviešu valodā, bet trešo vietu ieguva Katrīna Gupalo.

Ceturto vietu ieņēma Alekss Silvers, piekto - "St Levića", bet pirmo sešinieku noslēdza Edvards Strazdiņš.

Septītajā vietā ierindojās "Ecto", astotajā - "Avéi", bet devītajā - "Funkinbiz" ar dziesmu ukraiņu valodā.

Pēdējā vietā ierindojās grupa "Papīra lidmašīnas".

Latvijas Televīzijas pārstāvji informē, ka Dons ar dziesmu "Hollow" 68.starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa otrajā pusfinālā Latviju pārstāvēs 9.maijā.

Dons ir pieredzējis latviešu mūziķis, kurš izdevis deviņus albumus un vairākkārt uzvarējis Latvijas Radio 2 dziesmu aptaujā "Muzikālā banka", kā arī ieguvis vairākas Mūzikas ierakstu gada balvas. 2021.gadā Dons sāka sadarbību ar mūzikas izdevniecību "Universal Music Group". Mūziķis zināms ar tādiem singliem kā "Pēdējā vēstule", "Pāriet bailes" un "Salauzta sirds". Komentējot savu dziesmu "Hollow", mūziķis izsakās ar Imanta Ziedoņa vārdiem: "Šausmīgi daudz taisnību. Nojukt var, ja nav savējās."

Konkursa "Supernova" uzvarētāju noteica skatītāju un žūrijas balsojuma kopvērtējumā. Detalizētus balsojuma rezultātus ar žūrijas piešķirtajām vietām un skatītāju vērtējumu Latvijas Televīzija publicēs drīzumā. Drošības apsvērumu dēļ konkursa žūrijas sastāvu Latvijas Televīzija atklās maijā, kad būs noslēdzies Starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss.

Šī gada Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Latvija savu dziesmu vērtējumam pieteiks otrajā pusfinālā 9.maijā. Tajā kopā ar Latviju piedalīsies arī Albānija, Armēnija, Austrija, Beļģija, Čehija, Dānija, Grieķija, Gruzija, Igaunija, Izraēla, Malta, Nīderlande, Norvēģija, Sanmarīno un Šveice.

Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfināli šogad notiks 7. un 9. maijā, bet fināls - 11. maijā.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu