Kuruci palīdz Mursijas vienībai izcīnīt uzvaru ACB spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Artūrs Kurucs (no kreisās) un Rodions Kurucs
Artūrs Kurucs (no kreisās) un Rodions Kurucs Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolisti Artūrs un Rodions Kuruci svētdien Murcijas UCAM vienībai palīdzēja Spānijas augstākās līgas (ACB) mačā izcīnīt uzvaru, kamēr citā mačā zaudējumu piedzīvoja Mārča Šteinberga pārstāvētā Manrezas "Baxi".

Mursijas komanda savā laukumā ar rezultātu 91:78 (24:12, 22:20, 28:18, 17:28) pārspēja "Granada".

Rodions Kurucs spēlēja 24 minūtes un sešas sekundes un realizēja divus divu punktu metienus un vienu tālmetienu, gūstot septiņus punktus. Viņš arī atzīmējās statistikā ar divām atlēkušajām bumbām, vienu rezultatīvu piespēli, divām kļūdām, divām pārtvertām piespēlēm, piecām piezīmēm, diviem izprovocētiem sodiem un iekrāja +/- rādītāju -7 un efektivitātes koeficientu septiņu.

Tikmēr Artūrs Kurucs laukumā pavadītajās 18 minūtēs un 46 sekundēs raidīja grozā vienu no diviem tālmetieniem un vienu no diviem soda metieniem, iekrājot četrus punktus. Viņa kontā arī divas bumbas zem groziem, viena rezultatīva piespēle, trīs piezīmes un viens izprovocēts sods, noslēdzot maču ar +/- rādītāju +16 un efektivitātes koeficientu divi.

Mursijas vienībā rezultatīvākais ar 26 punktiem bija Marko Todorovičs, kamēr starp viesiem ar 16 punktiem izcēlās Kristiano Felisio.

Citā mačā "Baxi" mājās ar 77:87 (19:27, 19:20, 23:17, 16:23) piekāpās "Barcelona" basketbolistiem.

Šteinbergs mājinieku rindās laukumā bija 19 minūtes un 52 sekundes un, realizējot divus no četriem divu punktu metieniem un vienu no pieciem tālmetieniem, guva septiņus punktus, Viņš arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, iekrāja trīs rezultatīvas piespēles, bloķēja pretinieku metienu, nopelnīja trīs piezīmes un iekrāja +/- rādītāju -6 un efektivitātes koeficientu četri.

Mursijas UCAM ar 13 uzvarām 22 spēlēs ir piektā, Manrezas "Baxi" ar bilanci 12-10 ir desmitā, bet Anžeja Pasečņika pārstāvētā "Palencia" ar četrām uzvarām ieņem pēdējo vietu 18 vienību čempionātā.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva "Barcelona", kas finālsērijā ar 3-0 uzvarēja Madrides "Real".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu