Pašmāju restorānā suns sakož bērnu. Ļaudis par notikušo lauž šķēpus un saceļ vētru sociālajos tīklos (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: successo images/ Shutterstock

Tehnoloģiju entuziasts Elviss Strazdiņš vietnē "X" (Twitter) dalījies ar nepatīkamu situāciju, kurā iekļuvusi viņa ģimene, - restorānā suns sakodis viņa atvasi.

"Šodien biju restorānā, kurā ir bērnu stūrītis, kas nozīmē, ka tas ir paredzēts bērniem. Kādā brīdī viens no maniem bērniem pieskrēja pie manis, un tajā brīdī viņam kājā iekoda kādas ģimenes mazais suns. Saimnieki pat nedomāja atvainoties vai kā citādi reaģēt. Man nav nekā svarīgāka par manu bērnu, tāpēc sacēlu traci. Pieprasīju, ka sunim liek uzpurni, ja tas kož. Tā ir bērnu (un ne tikai) drošība. Ministru kabineta noteikumi Nr. 266 nosaka, ka sunim, ja tas atzīts par bīstamu, jāvalkā uzpurnis. Ja šis suns kož, to būtu jāatzīst par bīstamu," situāciju aprakstīja Strazdiņš.

Vīrietis norādīja, ka iemesla suņa kodienam nebija - bērns pat nav zinājis, ka suns zem galda slēpjas. "Vienkārši pieskrēja un iekoda."

Strazdiņš piebilda, ka suns esot bijis kāds mazo šķirņu pārstāvis. 

Situācija nekavējoties kluva par aktuālu tematu  to komentēt metās daudzi cilvēki, daloties ar savu viedokli par notikušo. Viena daļa cilvēku neslēpa sašutumu un dusmas par izveidojušos situāciju.

Netrūka gan tādu, kuri pauda uzskatu, ka bērns kaut kādā veidā ir suni izprovocējis, kā arī neizprata nosodījuma vētru, kas veļoties pār suņu saimniekiem.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu