VIDEO Dons sniedz pirmo interviju pēc uzvaras "Supernovā"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dons konkursa "Supernova 2024" finālā
Dons konkursa "Supernova 2024" finālā Foto: LTV/Lauris Vīksne

Mūziķis Dons, kurš maijā pārstāvēs Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Malmē, Zviedrijā, sniedzis pirmo interviju pēc uzvaras nacionālajā atlasē. 

Dons, viesojoties "Rīta panorāmā", pateicās visiem par atbalstu un laba vēlējumiem. "Apsveikumi birst - liels paldies visiem! Saviļņojoši!"

Mūziķis pauž atvieglojumu, ka "Supernova" ir pagājusi. "Tās trīs minūtes prasa to emociju sakoncentrēt visvairāk. Tad, kad tas ir izdarīts, tad ir tā saucamais atlaidiens - nāk asaras, citreiz smiekli, visādi emociju izvirdumi! Es tāds raudulis esmu pa dzīvi..."

Jau šonedēļ sāksies gatavošanās darbi lielajai Eirovīzijai, kas notiks šā gada maijā. Kā zināms, Latvijas pārstāvis uzstāsies otrajā pusfinālā 9. maijā. 

"Strādāsim pie priekšnesuma lielajā Eirovīzijā. Man ir bildes priekšā, kā es vēlos redzēt priekšnesumu. Es nepacietībā gaidu, kad sāksim to darīt, - kā vēl jaudīgāk uztaisīt priekšnesumu uz lielās skatuves! Ir jābūt priekšnesumam, un tam ir jābūt pārliecinošam, lai mēs beidzot tiktu finālā!" saka Dons.

Mūziķis, kuram augustā gaidāms koncerts Daugavas stadionā, atklāj, ka Eirovīzijas dēļ nāksies pamainīt radošos plānus. "Bija plānots aprīlī izdot albumu, diemžēl es ļoti atvainojos, bet albums nāks ārā augusta pirmajā nedēļā. Šobrīd sagatavošanās darbs Eirovīzijai ir primārs," tā Dons.

Vairāk par sajūtām pēc uzvaras Eirovīzijas nacionālajā atlasē - skaties video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu