Bukarti pārspēj Mitenu Čehijas ekstralīgas spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Roberts Bukarts
Latvijas hokejists Roberts Bukarts Foto: HC Vítkovice Ridera/Facebook

Latvijas uzbrucēji Roberts un Rihards Bukarti pirmdien Čehijas hokeja ekstralīgas spēlē pa reizei pārspēja vārtsargu Mareku Mitenu, sekmējot Vītkovices "Ridera" komandas uzvaru.

"Ridera" viesos ar rezultātu 4:0 (1:0, 1:0, 2:0) pārspēja Mitena un uzbrucēja Eduarda Tralmaka pārstāvēto Kladno "Rytīrži".

Otrā perioda astotajā minūtē Roberts Bukarts ar metienu no labā iemetienu apļa realizēja vairākumu un panāca 2:0. Nākamos viesu vārtus guva viņa brālis Rihards, kurš trešā perioda ceturtajā minūtē ar atkārtotu mēģinājumu raidīja ripu Mitena vārtos.

Mača pēdējās desmit minūtes izvērtās rupjas, mājiniekiem izpelnoties trīs noraidījumus līdz spēles beigām.

Roberts Bukarts šajā spēlē uz ledus bija 15 minūtes un 56 sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem, uzvarēja savā vienīgajā iemetienā un tika pie neitrāla lietderības koeficienta, bet Rihards spēlēja desmit minūtes un 40 sekundes, trīsreiz meta pa vārtiem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1. Tralmaks 15 minūšu un 58 sekunžu laikā atzīmējās ar diviem metieniem pa vārtiem, diviem uzvarētiem no pieciem iemetieniem un neitrālu lietderības koeficientu.

Mitens atvairīja 28 no 32 metieniem un tika atzīts par labāko spēlētāju Kladno vienībā.

"Ridera" ar 57 punktiem 43 spēlēs ir desmitā, bet Kladno klubs, kas cietis 16 zaudējumus pēc kārtas, ar 30 punktiem 44 dueļos ieņem pēdējo, 14.vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu