VIDEO Motociklists nervus kutinošā video iemūžina atkalu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

13. februārī visas dienas garumā ir spēkā oranžais brīdinājums par atkalu Latvijas ziemeļaustrumu rajonos. Portālam "TVNET" iesūtīts aculiecinieka video, kurā iemūžināti laikapstākļi šajās teritorijās. 

"Sadursme", kas apkopo aculiecinieku informāciju, dalījusies ar diviem video – no Balvu un Gulbenes novadiem.

Video no Balvu novada redzams, ka ceļš, kas tiek izmantots, ir pilnībā apledojis. Video autors ar sniega motociklu brauc ar aptuveni 50 km/h ātrumu.

Savukārt aculiecinieka video no Gulbenes novada redzams, ka automašīna ir pilnībā aizsalusi. Spēkratu no ārpuses klāj ledus kārta, arī stiklu tīrītāju slotiņas ir iesalušas.

LVĢMC ziņo, ka dienā Latvijas ziemeļaustrumu rajonos gaidāma atkala - sasalstošs lietus. Vietām uz ceļiem un citām virsmām veidosies ļoti stiprs apledojums. Brīdinājums ir spēkā līdz otrdienas plkst. 20.00.

Esi gatavs, ka apledojums plašās teritorijās traucēs transporta kustību uz ceļiem un dzelzceļiem, gaisa satiksmi, kā arī gājēju pārvietošanos un citas āra aktivitātes. Pārvietojoties pa ceļiem, esi ļoti uzmanīgs, ieplāno ilgāku laiku. Apledos arī vadi un koku zari - to svars būtiski pieaugs un ir risks, ka tie lūzīs.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu