Aktieru pāris Liuziniki: "Mums pat nav iepazīšanās gadadienas, ko atzīmēt!" (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ģirts Liuziniks un Liene Sebre
Ģirts Liuziniks un Liene Sebre Foto: LETA/TVNET kolāža

Aktieru pāris Liene un Ģirts Liuziniki snieguši savu pirmo kopīgo interviju žurnālam "Ieva", kur atklāj abu iepazīšanās stāstu. 

Vaicāti, kā viens otru pamanīja, abi saka: "Mēs iepazināmies kā kolēģi Nacionālajā teātrī."

Pirmoreiz viņi satikās izrādē "Kabarē", taču vēl pirms tam abi bija dejojuši Teātra dienas koncertā.

"Tā bija mana pirmā sezona teātrī. Ģirtu pamanīju, gatavojoties šim koncertam. Atceros, kā visi dziedājām, bet Ģirts sēdēja mums aizmugurē uz podestiem, tāpēc nodomāju: "Tas gan ir lepns - pat nenāk pie citiem!" Tikai vēlāk sapratu, ka ik pa laikam aktierim vajag noiet nost no ņigu-ņegu enerģijas, lai sakoncentrētos," saka Liene.

Savukārt Ģirts norāda: "Lieni pamanīju ļoti enerģisku un degošām acīm. Viņa nebija ne kautrīga, ne iedomīga un ļoti gribēja strādāt - brīžiem pat drusku par daudz. Cilvēks ir dabas daļa un zemapziņā dzīvnieciski sajūt, kurš cilvēks viņu pievelk vairāk, kurš mazāk. Tā man Liene pamanījās - tas notika pats no sevis, grūti nosaukt konkrētu mirkli, kad satikāmies."

Abi gan secina, ka viss notika lēnu garu - abi runājuši par teātri un mākslu, mēdza iedzert kādu kafiju un gājuši garās pastaigās. "Mūsu iepazīšanās stāsts laikam nav interesants..." saka Liene, taču Ģirts oponē: "Tieši ir interesants! Mums nebija tāda pusaudžu lenkšanas laika, kad mēģina šā, tā vai citādi."

Abi gan secina, ka tāda viena iepazīšanās gadadiena nepastāv - abi svin svētkus tad, kad vēlas to svinēt.

Jau ziņots, ka par abu attiecībām plašākai publikai kļuva zināms 2016. gada pavasarī, kad pāris jau kopā sāka apmeklēt publiskus pasākumus, lai gan runas par abu attiecībām jau bija izskanējušas krietni agrāk.

Iepriekš Liuziniks vēl bija precējies ar savu divu dēlu mammu Metu, bet Liene pirms attiecībām ar Ģirtu bija kopā ar režisora Andreja Ēķa dēlu Rūdofu Ēķi - abiem ir meita Emīlija.

Liuziniki apprecējās 2022. gada augustā. 

Pilnu interviju ar pāri lasi žurnāla "Ieva" 14. februāra numurā!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu