VIDEO Laulības krīzes skartie Timma un Sedokova kopā atzīmē Valentīndienu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

14. februārī, Visu mīlētāju dienā, Ukrainas dziedātāja Anna Sedokova dalījusies ar ierakstu, kur liek nojaust par krīzi viņas laulībā ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu. 

Sedokova Visu mīlētāju dienā 14. februārī dalījās ar video un plašāku ierakstu, kur izsakās par abu attiecībām.

"Domāju, ka vairs nav noslēpums, ka pēdējā laikā mēs ar vīru dzīvojam dažādās pilsētās un šķiramies jau divdesmito reizi.

Dzīve pret mums izturējās diezgan skarbi, un kādā brīdī es vienkārši padevos. Un pateicu visu. Bet viņš nepadevās.

Es nezinu, kur šis stāsts novedīs, es nezinu, kas notiks tālāk, bet Jānis man iemācīja, ka pat piecas minūtes ar mīļoto cilvēku ir svarīgas. Un lidot no Stambulas vienīgajā brīvajā naktī, lai šajā dienā būtu kopā un atnestu dāvanas ne tikai tev, bet arī bērnam, noteikti kaut ko pasaka," raksta Sedokova.

Viņa turpina: "To, ka mēs esam labākie draugi uz mūžu, neviens to nekad nemainīs. Bet tālāko jau redzēsim. Priecīgus svētkus, manas mīļās meitenes. Novēlu, lai visi šādi cīnītos par jums un nepalaistu pie pirmās izdevības."

Video redzams, ka Timma ieradies pie sievas ar lielu rotaļlietu - lāci, kā arī ziediem. 

Kā zināms, abi pērn atzīmēja trešo kāzu gadadienu. Šī ir Timmas otrā laulība. Viņš ar Sedokovu satuvinājās laikā, kamēr Jānis bija oficiāli precējies ar dēla mammu Sanu Timmu (tagad Ošu). Arī Sedokovai no vairākām iepriekšējām attiecībām ir trīs bērni. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu