Vīrietis izlēmis ēst jēlu vistas gaļu 100 dienas vai arī līdz brīdim, kad tiks hospitalizēts (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāds vīrietis no Floridas, ASV, lepojas, ka jau 27. dienu ēd jēlu vistu – eksperimentā, ko viņš plāno realizēt 100 dienas vai arī līdz brīdim, kad viņam "paliks slikti".

Džons, kurš privātu apsvērumu dēļ neatklāj savu uzvārdu, dokumentē ikdienas vistas ēšanu vietnē “Instagram”, kur ieguvis jau teju 400 tūkstošus sekotāju.

Džons uzstāj, ka neēd jēlo gaļu, lai kļūtu populārs.

“Esmu eksperimentējis ar vegānu diētām, gaļas diētām, ēdis tikai piena produktus, jēlu liellopa gaļu, jūras veltes, jēlu cūkgaļu, keto diētu un daudz ko citu. Man šķiet aizraujoši izmēģināt dažādas “degvielas” savam ķermenim un redzēt, kā tās ietekmē manu labsajūtu,” skaidroja vīrietis.

Eksperti gan norāda, ka neapstrādāta mājputnu gaļa var saturēt dažādas baktērijas, tostarp salmonellas.

Džons skaidroja, ka ēd vistas, kas nākušas no fermas. Jēlas vistas gaļas garšu viņš salīdzināja ar ķemmīšgliemenēm vai garnelēm, līdzīgi kā sašimi, kas ir japāņu delikatese.

“Japānā ēdienkartēs regulāri figurē jēla vista. Es nedomāju, ka jēla vista pati par sevi var nogalināt, bet bīstami ir tas, ko viņi dara ar dzīvniekiem audzētavās. Es saņemu vistas no fermas pusstundas attālumā, viņi neizmanto antibiotikas vai cita veida injekcijas,” Džons skaidroja raidījumā radio.

Viņš plāno turpināt ik dienu ēst jēlu vistas gaļu 100 dienas vai līdz brīdim, kad tiks ievietots slimnīcā.

“Kas ir sliktākais, kas var notikt? Nedēļu man būs caureja, bet dzīvē man ir bijušas arī sliktākas lietas. Tomēr šis ir tikai mans personiskais eksperiments,” tā Džons.

@therawchickenexperiment Replying to @mrknew ♬ original sound - Raw Chicken Experiment
@therawchickenexperiment Replying to @hamsterbaiter ♬ Dramatic Military - Faid rafanda
Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu