Vīrietis automašīnā demonstratīvi pašapmierinās skrējējas priekšā un pēc tam viņu izseko. Policija lietu neierosina (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Zobārste Liene Zamure-Damberga, dienas laikā skrienot pa Salu tiltu, piedzīvojusi ļoti nepatīkamus un biedējošus brīžus. Vīrietis, kurš atklāti masturbējis automašīnā ar atvērtām durvīm, viņai vēlāk sekojis.

Vietnē “X” Liene stāsta par piedzīvoto. “Šodien biju skriet, mans šodienas maršruts bija pārskriet pāri Salu tiltam dažas reizes, Lucavsala un Zaķusala. Izskrēju uz Zaķusalu, tur patiesībā daudz cilvēku, daudz mācībnieku, cilvēku, kas ved pastaigāties suņus.

Virzienā turp skrienu garām vecam e42 universālim, kam vaļā vadītāja durvis. Es jau nojaušu, kas tur notiks, jap - redzu pliku cisku, kustīgu roku, tālāk pat nepagriežu galvu, skrienu taisni tālāk, pa otru pusi ceļam skrienu atpakaļ. Paskrienu garām vietai, kur stāv viņa bumers.

Nepaiet ne 100 m, kad šis jau brauc garām ietvei un man māj, lai pienāku klāt, es tik skatos taisni un skrienu tālāk ātrāk. Tad vēlreiz piebrauc, sabremzējas, aizbrauc tālāk, mēģina man nogriezt ceļu, es pārskrienu uz otru ielas pusi atpakaļ, šis met riņķī atkal, es paskrienu zem Salu tilta un augšā, kur mani vairs nevar redzēt. Tajā brīdī bailes bija ļoti lielas, un sapratu, ka apstāties, lai zvanītu policijai, es nevaru, jo nezinu, kur viņš atkal uzpeldēs. Bet policiju informēju, iesniegumu uzrakstīšu. Trīcu vēl tagad, šo rakstot.

Valsts policija paziņojusi, ka noziedzīgajam nodarījumam nav pierādījumu.

Plašāku stāstu par to, kas īsti notika uz Salu tilta, drīzumā lasiet sarunā ar Lieni Zamuri-Dambergu tiešsaistes žurnālā TVNET+.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu