Kā vienai finansiāli aprūpēt četrus bērnus? Pašmāju šovā vientuļā māmiņa atklāj savu pieredzi (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pašmāju realitātes šova “Ģimene burkā” jaunās sezonas dalībniece Līva Lauska-Luca sevi dēvē par vientuļo māmiņu. Kā viņai vienai izdodas aprūpēt bērnus?

Vienā no jaunākajām sērijām Līvas draudzene Aija aizsāka īsti ne līdz galam Līvai patīkamu tematu - viņas bijušā vīra un bērnu tēva iesaisti un ģimenes, kurā ir četri bērni, labklājību.

Patiesība esot rūgta - ar vīrieti šobrīd ne tikai nevar sazināties, bet vienai pašai  arī jāuztur četri bērni.

Vaicāta, vai viņa saņem kādu palīdzību bērnu audzināšanā, Līva atbild: "Es arī brīžiem brīnos. Bet man gribas teikt - nav tik traki. Jo tas smagākais posms jau bija sākumā. Ja man ir auklītes, ja man ir čati, ja man ir aukstuma peldes, ja man esi tu..."

Sieviete atzina, ka bez vīrieša paspēj vairāk nekā ar viņu. "Ja ar vīrieti vari paspēt lietas daudz vairāk, tad ir vērts ar viņu dzīvot, bet, ja bez viņa vari izdarīt vairāk nekā ar viņu, tad tur ir kaut kāds noslēpums."

Līva atzina, ka bērnu tēvs strādā ārzemēs un naudu viņai nesūta. Bērniem atvedot kaut ko vien tad, ja ir ieradies Latvijā. "Bet tas ir tāds vienreizējs pasākums. Tā kā ciemiņš savā veidā."

Kā viņai vienai izdodas ar visu tikt galā?

"Man ir labs tēvs. Man ir labs darbs. Un finansiālā daļa iet no viņa. Domāju, ja man nebūtu tēva, tad gan mums ietu diezgan bēdīgi. Jo viena pati es nezinu, vai varētu nopelnīt visiem. Bērni gan nesastāv tikai no finansēm, bet..." norādīja Līva, piebilstot, ka katrs no bērniem apmeklē kādu pulciņu. 

"Mēs pieņemam arī atdotas lietas. Esmu diezgan atvērta visādiem formātiem. Īstenībā diezgan daudzas lietas var sakārtot ar 3+ karti," piebilda četru bērnu māmiņa.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu