Bijušās "Youtube" izpilddirektores 19 gadus vecais dēls atrasts miris. Aizdomas par narkotiku pārdozēšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sūzena Vojcicka.
Sūzena Vojcicka. Foto: AP/Scanpix

Marko Tropers, "YouTube" bijušās izpilddirektores Sūzenas Vojcickas dēls, tika atrasts miris Kalifornijas universitātes kopmītnēs 19 gadu vecumā. Ģimene tur aizdomās narkotiku pārdozēšanu, bet precīzs nāves cēlonis šobrīd nav zināms, ziņo "Business Insider".

Kalifornijas universitātes pirmā kursa students otrdien tika atrasts miris savā kopmītņu istabā universitātes studentu pilsētiņā, aģentūrai "People" apstiprināja skolas pārstāvis.

Tropers tika atrasts bez dzīvības pazīmēm otrdien aptuveni pulksten 16:23 pēc vietējā laika, universitātes pārstāve pastāstīja NBC. Tika izsaukti glābšanas dienesti, kuri veica "dzīvības glābšanas pasākumus", taču bez panākumiem. 

Lai gan policijas avoti pastāstīja "People", ka nāves cēlonis nav zināms, Tropera vecmāmiņa Estere Vojcicka atklājusi, ka ģimene uzskata, ka pusaudzis miris no narkotiku pārdozēšanas.

"Viņš lietoja narkotikas, un mēs nezinām, kādas tieši... Viena lieta, ko mēs zinām – tās bija narkotikas," viņa stāstīja.

Vojcicka pastāstīja, ka toksikoloģijas ziņojums būs pieejams 30 dienu laikā. Saskaņā ar Amerikas Slimību kontroles un profilakses centra statistiku, pēdējo 12 mēnešu laikā, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, visā valstī narkotiku pārdozēšanas izraisīto nāves gadījumu skaits ir pieaudzis par 2,1%.

"Viņš bija viss, ko varējāt vēlēties no dēla un mazdēla. Viņam bija lemts kaut ko mainīt pasaulē," sacīja Vojcicka.

"Šis notikums ir sirdi plosošs."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu