"Man ir bail iemīlēties." Magone Liedeskalna satuvinājusies ar jauno kavalieri (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Šovu zvaigzne un dzejniece Magone Liedeskalna Valentīna dienu pavadīja kopā ar savu jauno draugu Anatoliju. Jauno kavalieri viņa uztver visai nopietni, tāpēc ķērās pie nopietnām sarunām par nākotni.

Abi pavadīja romantisku vakaru kādā Rīgas dzīvoklī, kur ļāvās romantikai un nopietnām sarunām. Magone nekopojās ar komplimentiem, atklājot Anatolijam, ka viņu piesaista viņa raksturs un ārējais izskats, tomēr bija arī atklāta, sakot, ka viņu neapmierina Anatolija dzīvesveids.

"Tā kā tāds sīkais, teikšu, kā ir." Magone atklāja, ka reizēm jūtoties kā lielā māsa viņam. Anatolijs gan tam nepiekrīt. Viņš Magoni uztver kā potenciālu otro pusīti, uzskaitot Magones labās īpašības. 

Magone ir tieša, sakot, ka vēlētos laikus tikt skaidrībā par tuvākajiem nākotnes plāniem, proti, par iespējamo kopdzīvi. Viņa prātoja par dzīvi Rīgā vai, iespējams, Valmierā, kur dzīvo Anatolija mamma. 

Vakara noslēgumā abi ļāvās skūpstiem un apskāvieniem. Magone atzina, ka viņai ir bail iemīlēties. 

Jau vēstīts, ka abi iepazinās ar interneta starpniecību. Pērnā gada nogalē abi pirmo reizi tikās Rīgā, bet vēlāk Anatolijs devās ciemos pie Magones uz Sinoli, kur abi pavadīja kopā vairākas dienas. 

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu