Supernovas pusfinālists sadusmojis šlāgermūzikas leģendas Alda Drēģera ģimeni (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lauris Vīksne/LTV

Šī gada Supernova pusfinālists – grupas "Jar of Kings" solists Jānis Drēģeris izraisījis sašutumu viņa mūžībā aizgājušā tēva, šlāgermūzikas leģendas Alda Drēģera ģimenē. 

"Pēdējā laikā medijos citu pēc cita redzam virsrakstus par Alda Drēģera dēlu, kurš piedalās Eirovīzijas atlasē. Mēs gribam mieru!" sarunā ar "Privāto Dzīvi" noteic Edgars, kurš ir Alda Drēģera dēls no pirmās laulības.

Viņš atzīmē, ka slavenajam mūziķim ir vēl arī meita Aija un dēls Kristaps.

"Tikai pēc tēva aiziešanas mūžībā pēkšņi nez no kurienes uzradās Jānis..." 

Pirmajā laulībā ar Leldi mūziķis Aldis Drēģeris stājās 1987. gadā, un tajā pasaulē nāca abu meita Aija. Drīz vien mūziķis no sievas šķīrās un otrreiz iestūrēja laulības ostā ar Ingu no Krāslavas, kura 1989. gadā pasaulē laida Drēģera dēlu Jāni, taču arī šī laulība jau pēc pieciem gadiem izjuka.

Tad šlāgerdziedātājs atkal satuvinājās ar pirmo sievu Leldi, un 1996. gadā pasaulē nāca viņu dēls Edgars, savukārt 2003. gadā Lelde mūziķim dāvāja dēlu Kristapu.

Edgars teic:

"Es nevaru apgalvot – ir vai nav Jānis Alda Drēģera dēls, tomēr zinu, ka tēvs viņu nekad nav atzinis par savu dēlu.

Un tieši tāpēc mūsu ģimene ir sašutusi par to, ka tiek aizskarta mūsu tēva piemiņa, būvējot savu kā mūziķa karjeru uz kādreiz ļoti populāra šlāgermūziķa vārda. Nu padomājiet – kas tas Jānis vispār tāds ir, cik daudziem viņa vārds kaut ko izsaka? Bet, ja piebilst, ka ir Alda Drēģera dēls, uzreiz cits skats uz cilvēku!"

Šā gada konkursa Supernova pusfinālists Jānis Drēģeris izdevumam pauž, ka nevēlas komentēt tēva pirmās ģimenes izteikumus. "Godīgi sakot, man ir savs ceļš ejams, man ir trīs muzikālie kolektīvi, koncerti. Esmu un būšu lepns, ka man ir šis uzvārds," no plašākiem vērtējumiem atturējās Jānis.

Aldis Drēģeris 2005. gadā 38 gadu vecumā pēc apendicīta plīsuma devās mūžībā. Viņš bija latviešu šlāgermūziķis, kurš paguva izdot vairāk nekā 30 audiokasešu un disku. Īpaši pazīstams viņš bija ar dziesmām par alkoholu un sievietēm. Populārākās viņa kompozīcijas bija "Melnā pantera", "Mauku mājā lukturs spīd", "Viens polšs ezerā" un citas.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 13. februāra numurā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu