FOTO Tallina drupās: šokējoša vides izstāde Igaunijas galvaspilsētā liek aizdomāties par kara šausmām (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Estookin ja Rebeca Parbus

Pasaulē ir daudzas lietas, par kurām būt pateicīgiem, par kurām ikdienā pat neiedomājamies. Kuras uztveram kā pašsaprotamas. Mākslinieki Estookins un Rebeka Parbusa 19. februārī atklājuši izstādi "HETK" ("MOMENTS"), kuru var apskatīt ikviens Tallinas iedzīvotājs un viesis, ziņo "Postimees".

Reklāmas stendos Eismē, Mustamē un Lasnamē izvietoti četri izpostītas pilsētvides skati. Izstāde uzdod jautājumu – par ko mēs varam būt pateicīgi mūsdienu nestabilajā pasaulē?

Izstāde būs apskatāma līdz 3. martam.

Vides izstāde "HEKT" ("MOMENTS")

"Domājot par to, cik nestabila šobrīd ir mūsu pasaule, sapratu, ka visu apkārtējo esmu uztvēris kā pašsaprotamu. Sākot no brīvības un neatkarības, beidzot ar ēdienu uz galda un jumtu virs galvas. Ir daudz, par ko būt pateicīgam," Parbusa teica, skaidrojot izstādes kontekstu.

FOTO: Vides izstāde "HEKT" ("MOMENTS")

"Šie darbi atspoguļo skatus, ko mēs neredzam savās pilsētas ainavās. Cik ļoti mēs novērtējam tos mirkļus, kad viss ir labi?" Estookins piebilda.

Ieskats izstādē redzams arī tiešsaistē.

24. februārī apritēs divi gadi kopš Krievijas noziedzīgā kara sākuma pret Ukrainu, kura laikā Krievijas armija iznīcinājusi desmitiem Ukrainas pilsētu un ciemu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu