VIDEO "Ugunsdzēsēji zāģēja aizmuguri, viens jau gulēja miris." Aculiecinieki atklāj vairāk par traģisko avāriju Cēsu pusē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta.

Šaurs ceļš, pārsniegts atļautais braukšanas ātrums, nekontrolējams spēkrats un ieskriešana kokā. Šādi atslēgas vārdi raksturo traģisko avāriju Cēsu pusē, kurā dzīvību zaudēja 19 gadus vecs jaunietis. Aculiecinieki par incidentu vairāk atklāj raidījumam "Degpunktā".

Uzrunātie Liepas iedzīvotāji ir sašutuši par notikušo un arī pārliecināti, ka automašīnas vadītājs braucis ļoti lielā ātrumā. 

"Mašīna bija sasista, ugunsdzēsēji zāģēja aizmuguri, lai dabūtu cilvēkus ārā. Viens jau gulēja zemē, miris. Sajūtas bija šausmīgas. Tādas lietas sen pie mums nav notikušas," stāsta vietējā iedzīvotāja.

Pasažieris, kurš negadījumā zaudēja dzīvību, visticamāk, nebija piesprādzējies, jo pēc sadursmes ar koku jaunietis izlidoja caur vējstiklu.

Traģēdijā dzīvību varēja zaudēt arī Dzintra, kura negadījuma dienā bija ceļā pie friziera, kad neprātīgi līkumojošais "Audi" izbrauca viņai priekšā. 

"Es nepaspēju ne nobīties, ne bremzēt, kad viņš jau bija man pretī. Pēkšņi viņš iekārtojās atpakaļ savā joslā. Es dzirdēju to būkšķi, bet biju jau no kalna lejā un vairs nekā nenoreaģēju. Viņš mani būtu ietriecis tajā piemineklī un puķītes man varētu nest. Žēl, ka paņēma līdzi jaunu puisi vēl."

Vietējie lēš, ka trīs vīriešu kompānija, kas atradās automašīnā, jau vairākas dienas lietojusi alkoholiskos dzērienus.

VIDEO: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu