VIDEO "Rīgas Satiksme" savu 21. dzimšanas dienu sagaida ar jaunu vizuālo identitāti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

20. februārī "Rīgas satiksme" svin savu 21. pastāvēšanas gadadienu. Pēdējo gadu laikā uzņēmums ir attīstījies, ieviešot gan jaunus tehnoloģiskos risinājumus, gan paplašinot videi draudzīgu transporta līdzekļu parku, mainījusies uzņēmuma pārvaldības kultūra un attīstības perspektīvas. Līdz ar gadu laikā piedzīvotajām pārmaiņām "Rīgas satiksme" savu 21. pastāvēšanas gadadienu sāk ar jaunu vizuālo identitāti, vēsta uzņēmums.

"Rīgas satiksmes" valdes priekšsēdētāja Džineta Innusa: "Pēdējos gados uzņēmums ir būtiski mainījies.

Ir mainījusies ne tikai uzņēmuma pārvaldība, bet arī izpratne par sabiedriskā transporta nozīmi pilsētas kustības un savienojumu nodrošināšanā.

Autobuss, trolejbuss un tramvajs pamazām kļūst par daudz ko vairāk nekā tikai vienkāršu mobilitātes risinājumu.

Nododot pasažieru rīcībā transporta kustības reāllaika datus, digitālās transporta biļetes, kā arī iespēju maršruta tīklā izmantot vienkāršu un saprotamu biļešu tarifu sistēmu, esam cītīgi strādājuši, lai sabiedriskā transporta izmantošana kļūtu arvien pievilcīgāka un paredzamāka.

Dinamika domāšanā, jauni risinājumi un nepieciešamība nepārtraukti attīstīties un mainīties ir ielikta arī "Rīgas satiksmes" jaunajā zīmolā, kas ir uzlādēts ar kustību, enerģiju un cilvēcību."

Jaunā zīmola ieviešana notiks pakāpeniski, aptuveni divu gadu laikā, netērējot papildu līdzekļus. Sākotnēji jaunais zīmols tiks iestrādāts elektroniskajos dokumentos. Savukārt uz sabiedriskā transporta, kā arī citos drukātajos materiālos jaunais logo tiks nomainīts brīdī, kad iepriekšējais būs nolietojies.

Esošais "Rīgas satiksmes" logo izveidots 2003. gadā, tādējādi kopš logo ieviešanas ir pagājuši vairāk nekā 20 gadi un logo ir novecojis. Tāpat ikdienā izmantotā krāsu identitāte laika gaitā ir mainījusies un vairs nav vienota.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu