"Es maksāju daudz vairāk nekā tikai alimentus." Miks Dukurs atklāti par uzturlīdzekļiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Pagājušā gada oktobrī mūziķis Miks Dukurs publiski paziņoja, ka izjukusi viņa laulība ar bērnu mammu Lauru. Sarunu šovā "Zilonis studijā" viņš atklāja šķiršanās aizkulises un to, kā abi ar juristiem vienojās par bērnu uzturlīdzekļu apjomu.

Šķiroties Miks un Laura kopā ar juristiem vienojušies par uzturlīdzekļu apjomu. Miks stāsta: "Kad mēs stādījām vienošanos, kas bija pirmā vienošanās versija, juristi teica: "Mik, jūs esat vai nu ļoti turīgs, vai ļoti dāsns cilvēks." Sākumā visā emociju uzplūdā es biju gatavs uz visu. Pirmā vienošanās versija bija ļoti apjomīga." 

Tad viņš izlēma pieslēgt savu juristu un nonāca, viņa vārdiem sakot, "pie saprātīgākas versijas".

"Es maksāju daudz vairāk nekā tikai alimentus," saka Miks. "Papildus tiem es maksāju komunālos maksājumus, par siltumu, sievai palika jauna mašīna, par kuru es arī maksāju. Mēs gandrīz vienojāmies par to, ka maksāju arī mašīnas apkopes, bet tas, paldies dievam, tika… Par benzīnu arī es maksāju, ne visu, bet lai izbraukātu dārziņu, skolas, jo tas ir pienākums, ko es tik bieži vairs neveicu.

Es nezinu, kas būs tālāk, jo mūsu vienošanās ir, ka man jānodrošina arī viņu izglītība, protams, vienojoties par ko saprātīgu.

Ja es viņus radīju, labi, tas bija mūsu kopējs lēmums, tad es kā tēvs par bērniem jūtos atbildīgs."

Mūziķis uzsver – viņa interesēs galvenais ir bērnu labklājība un pašsajūta. 

Miks uzskata, ka nav taisnīgi, ka vīrietis pēc šķiršanās bijušajai sievai atstāj visu, bet tāpat publiski saņem nosodījumu, minot, ka ne visi tēvi ir vienā maisā bāžami.

Vairāk skaties video!

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Miks pēc šķiršanās drīz vien sāka jaunas attiecības. Raidījumā "Sirdslietas" Dukurs atklātā sarunā Miks pastāstīja vairāk par savām jaunajām attiecībām un šķiršanos no sievas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu