FOTO un VIDEO Otrdien Latvijā avarējuši vairāki baļķvedēji. Cietis arī likumsargu busiņš

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: "Sadursme"

20. februārī Latvijas ziemeļaustrumos notikušas vairākas baļķvedēju avārijas. Vienā no negadījumiem iesaistīts arī Valsts policijas (VP) busiņš, portālu TVNET informēja "Sadursme", kas apkopo aculiecinieku sniegto informāciju par dažādiem ceļu satiksmes negadījumiem. 

"Sadursme" portālam TVNET pavēstīja, ka Smiltenes pusē viens pēc otra avarējuši baļķvedēji. Savukārt citā negadījumā Balvu novadā avarēja baļķvedējs, kurā ietriecās VP busiņš. 

VP portālam TVNET norādīja, ka 20. februārī pulksten 11.34 Smiltenes novadā, Bilskas pagastā uz autoceļa Mēri–Lobērģi automašīna "Volvo" ar piekabi nobrauca no ceļa un apgāzās. Cietušo negadījumā neesot. KASKO gadījums.

Foto: "Sadursme"

Savukārt otrs reģistrētais gadījums ir tieši tajā pašā ceļa posmā, kur kravas automašīna automašīna "Scania" ar piekabi nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Arī tajā cietušo nav. KASKO gadījums.

Foto: "Sadursme"

Video nofilmētas avārijas sekas Smiltenes novadā, bet fotogrāfijas uzņemtas Balvu novadā.

Valsts policija informē, ka 20.februārī ap plkst. 11.00 likumsargi saņēma izsaukumu par notikušo avāriju Tilžas pagastā, Balvu novadā.

Policijas darbinieki notikuma vietā konstatēja, ka negadījumā smagā mašīna "Volvo FH", kuru vadīja 1984. gadā dzimis vīrietis, ir ieslīdējusi grāvī.

Ļoti slidena seguma un ceļa slīpuma dēļ arī Valsts policijas dienesta busiņš ieslīdēja ceļa pretējā pusē un atstutējās pret iepriekš avarējušo kravas automašīnu.

Negadījumā cietušo nav.

Valsts policija skaidro notikušā apstākļus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu