VIDEO Latvijas Basketbola savienība patriotiskā video ar Dona dalību aicina viņu atbalstīt Eirovīzijā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Mūziķis Dons (īstajā vārdā Artūrs Šingirejs), kas šogad pārstāvēs Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā, filmējies sirsnīgā un patriotiskā Latvijas Basketbola savienības video, kas aicina atbalstīt mūziķi šajā ceļā.

Latvijas Basketbola savienība par godu dziedātāja Dona uzvarai "Supernovā" sociālajos tīklos publicējusi patriotisku video, kurā viņš redzams starp mūsu izlases spēlētājiem.

"Nu, ko, džeki Eirovīzijas atlases finālu skatījāties? Dons mūs vienmēr ir atbalstījis – tagad ir pienācis laiks mums atbalstīt viņu!" video saka basketbolists Dairis Bertāns.

Visi kopā vairākkārt atkārto saukli: "Mūsu zeme – Latvija!"

Video izpelnījies atzinīgus vārdus no vairākām Latvijā pazīstamām personībām.  Arī pats Dons komentējis šo pieredzi, esot kopā ar basketbolistiem: "Es mīlu basketbolu. Bija patiess pagodinājums būt kopā ar mūsu komandu. Viņi tiešām ir īpaši!"

"Apollo.lv" jau iepriekš vēstīja, ka 10. februāra vakarā tika noskaidrots, ka Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa "Supernova" finālā uzvaras laurus plūca dziedātājs Dons. 9. maijā Zviedrijā, Malmē Dons ar dziesmu "Hollow" pārstāvēs Latviju 68. starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa otrajā pusfinālā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu