Bioloģiskā māte mirusi dzemdībās. Katy Tindemark atklāj savu skaudro dzīvesstāstu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Vijolniece un šovu zvaigzne Katy Tindemark pašmāju šovā "Slavenības. Bez filtra" atklāti dalījās par savu skaudro dzīvesstāstu. Viņa dzīvē nav redzējusi ne māti, ne tēvu.

Katy atklāja, ka dzimusi Ukrainā, Kijivā, un nav uzaugusi ar saviem bioloģiskajiem vecākiem. Viņas bioloģiskā mamma devusies viņsaulē dzemdībās. 

"Es piedzimu Kijivā, Ukrainā. Kad man bija trīs gadi, manas mammas māsa paņēma mani uz Latviju, jo mans tēvs un viņa māte esot pret mani slikti izturējušies," stāsta vijolniece.

Šova dalībniece atklāj, ka tēvs viņu nekad nav meklējis. Pēc vairākiem gadiem Katy pati vēlējusies tēvu sameklēt, bet nav varējusi to izdarīt, jo viņai bijuši jauni dokumenti.

To, ka sieviete, kas viņu audzina, nav viņas bioloģiskā mamma, Katy uzzinājusi tikai 11 gadu vecumā. "Mums nebija labas attiecības. Man liekas, ka ne viņa mani mīlēja, ne es viņu. Jau 16 gadu vecumā aizgāju no mājām un sāku patstāvīgu dzīvi, man bija vieglāk aiziet, zinot to, ka tā nav mana īstā māte," tā Katy.

Sieviete, kas viņu uzaudzinājusi, esot slēpusi faktu, ka viņa nav Katy bioloģiskā māte. 

Kā zināms, arī Katy ir māte meitai, tomēr ar bērnu kopā nedzīvo. Meita dzīvo Zviedrijā kopā ar tēvu, un mūziķe ik pa laikam dodas viņu apciemot.

Katy šobrīd dzīvo sava turīgā vīrieša mājā Jūrmalā. Izdevums "Privātā Dzīve" apgalvo, ka Katy mīļotais ir miljonārs Valērijs Barjers, kurš ir par 40 gadiem vecāks nekā Katy. Mūziķe gan iepriekš jau minējusi, ka vecuma starpība viņu nebiedē.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu