Latvijā dzīvojoša amerikāniete atklāj, kuri ir viņas iecienītākie latviešu produkti (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

"TikTok" lietotāja ar segvārdu "theleashowtravel" no ASV, kura uz gadu ir apmetusies uz dzīvi Latvijā, ir publicējusi video, kurā nosauc savus iecienītākos Latvijā nopērkamos gardumus. Daļa produktu ir vietējie ražojumi, bet citus labumus viņa vienkārši šeit baudījusi pirmo reizi. 

Video ir skatīts jau vairāk nekā 300 000 reižu un ir saņēmis 25,5 tūkstošus "sirsniņu" un gandrīz 950 komentāru.

Meitene, kura sociālajos tīklos sevi piesaka kā "Latvijā dzīvojošu amerikānieti", savu topu sāk ar Skrīveru konfektēm "Gotiņa".

"Es nezinu, kā bez tām iztikšu, kad atgriezīšos," viņa stāsta.

Jaunā sieviete savā videoklipā arī saka: "Man negaršo cottage cheese (kādu ēd Amerikā), bet es mīlu biezpienu." Viņa atzīmē, ka Latvijā šis produkts ir citādāks.

Video komentāros lietotāji atzīmēja, ka, visticamāk, viņa domā saldos biezpiena desertus. Un video autore patiesi apstiprina, ka Latvijā viņai garšo deserti, kas gatavoti no biezpiena. Piemēram, biezpiena virtuļi vai pīrāgi. Savukārt Kāruma biezpiena sieriņus viņa raksturo – "kā siera kūkas gabaliņi, tikai labāki!".

Viņas iecienītāko produktu un ēdienu vidū ir arī dažādi konditorejas izstrādājumi, kartupeļu pankūkas, saldās pankūkas un čipsi, kā arī produkti, kas nav latviski, bet amerikāniete tos pirmo reizi nogaršojusi tieši Latvijā.

Vairāk skaties video:

@theleashowtravel

How was my pronunciation? 😂😅

♬ original sound - Lea

Aktīvie komentētāji ieteica nogaršot vēl virkni gardumu, kas ir viņu pašu iecienītāko produktu augšgalā, piemēram, torti "Cielaviņa", konfektes "Serenāde", medus kūku, kvasu. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu