Didrihsone pirmo reizi komentē influenceres Kalendy negatīvos izteikumus pēc aiziešanas no viņas uzņēmuma (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes, Endija Kalniņa/Facebook, Apollo.lv kolāža

Pretrunīgi vērtētā influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", dalījās pieredzē par to, kā ir veidot draudzības darba kolektīvā, atklājot, ka piedzīvojusi nodevību ne reizi vien.

Savulaik pie Elīnas strādājusi jaunā mūziķa Mika Dukura mīļotā Endija Kalniņa, kura pēc aiziešanas attīstīja pati savu uzņēmumu. Elīna stāstīja, ka no Endijas piedzīvojusi nodevību – viņa pēc darba uzteikšanas publiski nozākājusi Elīnu un viņas vīru.

Endija tobrīd kādā forumā aprakstīja, kāpēc izlemj aiziet no Elīnas un Naura uzņēmuma, uzsverot, ka ar influenceri neesot bijušas draudzenes. Viņa pārgurusi, strādājot pie Didrihsoniem sešas dienas nedēļā, turklāt Elīnai esot bijis grūti pieņemt, ko Endija darījusi ārpus sava darba laika, cenšoties paralēli attīstīt arī savu biznesu. Vairākkārt abu starpā esot bijušas asu vārdu pārmaiņas, turklāt, Endijas prāt, viņa par padarīto nav saņēmusi attiecīgu atalgojumu un izaugsmes iespējas.

Didrihsone gan teic, ka dzīvo pēc principa, ka dots devējam atdodas. Viņa neuzskata, ka tajā situācijā viņai būtu vajadzējis Endijai kaut kādā ziņā atriebties vai dot atbildes reakciju, lai gan viņa varējusi to darīt jebkurā brīdī. Elīna uzsver, ka vienmēr zinājusi, ka taisnība ir viņas pusē.

Pēc vairākiem gadiem Elīna saņēmusi atvainošanos no Endijas. "Tas man bija patīkami." Endija abus ar Nauri esot teju vai izsmērējusi pret sienu publiskajā vidē, izsakoties ne ar tiem labākajiem vārdiem. 

Vaicāta, par ko abas dāmas sastrīdējušās, Elīna to gluži par strīdu nesauc. Viņa min savu kļūdu, veidojot nepareizas darba devēja un padotā attiecības. Elīna no tā mācījusies un nu sakārtojusi darba vidi, lai nerastos līdzīgas situācijas.  

Iepriekš jau vēstīts, ka Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas raisījuši plašu rezonansi sabiedrībā. Viņa vairākkārt nonākusi gan Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), gan Valsts ieņēmumu dienesta (VID) redzeslokā, gan abi ar vīru Nauri piesaistījuši sociālā dienesta un bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas uzmanību pēc publiskotiem video, kurā redzams abu dēls.

Plaši apspriesti arī Elīnas kā autovadītājas paradumi, neaizsprādzējot drošības jostu, kā arī jau pieminētie video ar dēlu, kas raisīja plašu sabiedrības rezonansi.

Didrihsone saņēmusi aizrādījumus arī par mirkļbirkas #reklāma nelietošanu sociālajā tīklā "Instagram", kurā aktīvi reklamē apģērbus. Ik pa laikam parādās arī citas sūdzības – piemēram, vairākas sievietes apgalvo, ka apģērba iegādes brīdī viņām lūgts maksāt skaidrā naudā un netiek izsniegts čeks. Sūdzības ir arī par preču atgriešanas sistēmu.

Didrihsone pērn piedalījās arī Aināra Šlesera dibinātās politiskās partijas "Latvija pirmajā vietā" dibināšanā un uzstājās ar 29. kārtas numuru. Didrihsone ar vīru Nauri ir reliģiskās organizācijas "Prieka vēsts" locekļi un nereti redzami tās rīkotajos pasākumos.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu