Interneta hits. Dons uzklausa ieteikumus Eirovīzijas priekšnesuma uzlabošanai un sasmīdina ļaudis (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: dons_lv/Instagram, Apollo.lv kolāža

Par interneta hitu kļuvis mūziķa Dona (īstajā vārdā Artūrs Šingirejs) iznāciens parūkās. Viņš ņēmis vērā padomu, kā uzlabot savu priekšnesumu Eirovīzijas dziesmu konkursam, lai tas gūtu panākumus un beidzot lauztu neveiksmju sēriju.

Tiktokeris un sociālo mediju personība Roberts Silavs nesen platformā "TikTok" nāca klajā ar ieteikumiem, kā uzlabot Dona priekšnesumu, lai gūtu panākumu Eirovīzijā.

Drīz vien arī mūziķis reaģēja uz priekšlikumiem, neslēpjot sajūsmu par izdomu: "Es gar zemi."

Nu jau par interneta hitu kļuvis jauns video, kurā Dons izpilda savu dziesmu "Hollow", ņemot vērā Roberta ieteikumus, skatītāju priekšā uzmirdzot divās parūkās.

Video "TikTok" lietotāju vidū uzņemts ar sajūsmu. Ļaudis komentāru sadaļā pauduši pārliecību – ja Dons Zviedrijā uz skatuves kāps šādā tēlā, Latvijai uzvara "Eirovīzijā" ir garantēta.

Pie video, kas publiskots arī "Instagram", teikts: ""Hollow" ir lieliska dziesma, bet, lai tiktu Eirovīzijas finālā, pie priekšnesuma ir nedaudz jāpiestrādā."

Noskaties!

"Apollo.lv" jau iepriekš vēstīja, ka 10. februāra vakarā tika noskaidrots, ka Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa "Supernova" finālā uzvaras laurus plūca dziedātājs Dons.

9. maijā Zviedrijā, Malmē Dons ar dziesmu "Hollow" pārstāvēs Latviju 68. starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa otrajā pusfinālā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu