"Es pat nezināju par tādu sporta veidu." Rastorgujeva mīļotā atklāj, kā sākās abu mīlasstāsts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Andrejs Rastorgujevs pavisam nesen Nove Mesto pasaules čempionātā biatlonā izcīnīja sudraba medaļu 15 kilometru sacensībās ar kopējo startu, izcīnot savu lielāko panākumu karjerā un arī Latvijas biatlona vēsturē. Sportista lielākā atbalstītāja ir viņa mīļotā sieviete Nadežda. Viņa izdevumam "Kas Jauns" pastāstīja vairāk par abu attiecībām. 

"Viņa ir mana cerība, tieši viņa man dzīves vissmagākajā posmā deva stimulu atgriezties sportā," par savu līgavu Nadeždu teic Rastorgujevs.

Pēc tam kad 35 gadus vecais alūksnietis izcīnīja Latvijas biatlona vēsturē pirmo sudraba medaļu pasaules čempionātā, viņš TV ekrānos vispirms pateicās līgavai.

Ar kinoloģi Nadeždu Gulbinsku Andrejs Rastorgujevs ir kopā jau gandrīz piecus gadus, arī tajā laika posmā, kad 2021. gadā par dopinga kontroļu noteikumu pārkāpumiem saņēma 18 mēnešu diskvalifikāciju un bija tuvu tam, lai mestu plinti krūmos un beigtu sportista karjeru. Taču tieši Nadežda, Andreja vārdiem sakot, izvilkusi viņu no šīs "bedres".

Nadežda žurnālam "Kas Jauns" atklāja savu iepazīšanās stāstu: "Es pat nezināju par tādu sporta veidu kā biatlons. Kad mēs pirmo reizi satikāmies, starp mums uzreiz parādījās kaut kāda dzirkstele. Protams, Andreja raksturs patiesībā nav vienkāršs, taču tieši tā dēļ viņš var sasniegt savus mērķus un šādus lielus rezultātus. Un esmu jau pieradusi, mums viss ir balstīts uz savstarpēju sapratni. Mēs jūtam viens otru ļoti labi, pat no attāluma, pa telefonu. Mēs vienmēr sazināmies, viņš vienmēr zvana pirms starta un vienmēr uzreiz pēc finiša.

Mēs ļoti reti strīdamies, viņš mani lutina, ļoti mīl un daudz reižu ir teicis, ka esmu vienīgais cilvēks visā viņa dzīvē, ar kuru viņš var būt viņš pats. Bet man viņš ir vislabākais vīrietis pasaulē," mīļoto raksturo Nadežda.

"Kas Jauns" mēģināja noskaidrot, kad tad gaidāmas kāzas. "Kad man būs brīvāks laiks!" nosmejas Andrejs, sakot: "Taču pagaidām man tāda nav. Visi jau gaida, kad mums būs kāzas, īpaši Nadežda."

Jau iepriekš vēstīts, ka Rastorgujevam ir meita Nikola no izjukušās laulības ar bijušo sievu Jolantu. 

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 27. februāra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu