Trīs neuzticīgākās Zodiaka zīmes vīriešu vidū

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Antonio Guillem/Shutterstock

Astrologi uzsver – nekad nevajadzētu vispārināt, taču ir neskaitāmi pētījumi, kas liecina, ka dažas Zodiaka zīmes vairāk sliecas uz neuzticību nekā citas. 

Zivis

Astrologi novērojuši, ka lielākie krāpnieki ir Zivju zīmē dzimušie vīrieši. Zivis bieži ir ļoti jūtīgi cilvēki, kas maskējas par skarbiem puišiem. Ja viņiem rodas iespēja ļauties piedzīvojumam ar sānsoli, viņi parasti nevar noturēt spuras mierā.

Vēzis

Klusākie ūdeņi ir tie dziļākie. Vieda frāze, kas diezgan labi raksturo Vēzi. Vēža zīmē dzimušie vīrieši parasti tiek uzskatīti par lojāliem partneriem – viņi cenšas turēties pieklājības robežās. Bet, ja emocionālā saikne nav pietiekami spēcīga, viņi meklēs pieķeršanos citur. Taču Vēzis, visticamāk, to nespēs noslēpt ilgi un kādā brīdī pats atzīsies.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ierindojas trīs neuzticīgāko Zodiaka zīmju topā. Tas nepārsteidz. Ūdensvīri ir kaislīgi mīlētāji, un, ja attiecībās viņiem kļūst garlaicīgi, viņi vienmēr meklē jaunus piedzīvojumus. Šos neatlaidīgos individuālistus jaunas iespējas gaida aiz katra stūra, un viņi reti no tām atsakās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu