Mistērija britu karaļnamā: princis Viljams pēdējā brīdī maina plānus personisku iemeslu dēļ (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: B. Lenoir/Shutterstock

Princis Viljams pēdējā brīdī mainīja plānus un nepiedalījās bijušā Grieķijas karaļa Konstantīna piemiņas dievkalpojumā Vindzoras pils Svētā Džordža kapelā. Kensingtonas pils paziņojusi, ka plānu maiņa notikusi personisku iemeslu dēļ, raksta BBC.

Tik pēkšņa plānu maiņa personisku iemeslu dēļ nav princim Viljamam raksturīga, tādēļ britu prese šo notikumu dēvē par mistēriju.

Uz piemiņas dievkalpojumu neieradās arī karalis Čārlzs, kurš ārstējas no vēža. Konstantīns bija viņa otrās pakāpes brālēns, un abi bijuši labi draugi.

Grieķijas karaļa Konstantīna piemiņas dievkalpojumā piedalījās karaliene Kamilla, princese Anna, princis Endrjū un vairāki citi britu karaļnama pārstāvji. Uz piemiņas dievkalpojumu Londonā, Vindzoras pilī bija sapulcējušies daudzu Eiropas karaļnamu pārstāvji.

Zināms, ka princis Viljams no rīta sazvanījies ar Grieķijas karaļa Konstantīna ģimeni un personiski atvainojies par to, ka nevarēs ierasties dievkalpojumā. Karalis bija viņa krusttēvs. Grieķijas karalis Konstantīns devās mūžībā 2023. gada janvārī 82 gadu vecumā, gadu desmitiem pēc tam, kad tika gāzts no troņa militārā apvērsumā.

Kensingtonas pils šodien izplatījusi paziņojumu par prinča Viljama sievas princeses Keitas Midltones veselības stāvokli: princese pēc vēdera operācijas, kas tika veikta janvārī, jūtas labi un veseļojas. Princese nav redzēta kopš Ziemassvētkiem, paredzēts, ka viņa atgriezīsies sabiedriskajā dzīvē pēc Lieldienām.

Paziņojums par Keitas veselības stāvokli, visticamāk, izplatīts, lai sabiedrībā nesāktu cirkulēt baumas un lai prinča Viljama "personiskie iemesli", neapmeklējot piemiņas dievkalpojumu, netiktu saistīti ar Keitas veselības stāvokli. Sīkāka informācija par "personīgajiem iemesliem", kas atturēja Velsas princi ierasties dievkalpojumā, presei nav pieejama, taču avoti karaļnamā norādījuši, ka satraukumam neesot pamata.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu